VisitNordjylland
Mad restaurant

Nordjyllands bedste restauranter

I Nordjylland er der højt til himlen og natur så langt øjet rækker. Det spiller også ind i den nordjyske gastronomi, hvor hav og natur inspirerer til kulinariske oplevelser, som smager af Nordjylland.

Forkæl dine smagsløg med friske østers og muslinger fra Limfjorden, kartofler fra Vildmosen, svampe fra den nordjyske skovbund og salt fra Læsø. Vil du have lidt ekstra forkælelse, så tag et kig på de nordjyske restauranter, som er med helt fremme i toppen af danske madoplevelser. 

Nordjyllands White Guide restauranter

White Guide Danmark kommer hvert år med anbefalinger og kåringer af danske restauranter. 7 nordjyske restauranter er en del af White Guides anbefalinger til restauranter du skal besøge i Danmark.

Med syv restauranter i Nordjylland er der rig mulighed for store smagsoplevelser. I anmeldelserne er der især fokus på bæredygtighed, originalitet, fornyelse, personlighed og stemning – og her viser de nordjyske spisesteder især, at de er blandt Nordens bedste restauranter. 

Tag på en gastronomisk rejse gennem Nordjylland og gør dig klar til at få udfordret smagsløgene på ganske vidunderlig vis.

Historien bag White Guide 

White Guide er Nordens førende restaurantguide, hvis mission er at samle et overblik over de allerbedste restauranter i Norden. Spiseguiden White Guide startede oprindeligt som et oprør mod den prestigefyldte Michelin Guide, fordi Michelin Guiden havde tendens til at overse de mindre, lokale restauranter. Første udgave af White Guide blev udgivet i Sverige i 2005. Guiden blev hurtigt populær, og i 2013 blev White Guide Café, en guide over Sveriges bedste caféer, tilføjet til porteføljen. I 2013 kom Danmark på landkortet med White Guide Denmark – og i 2014 udkom White Guide Nordic, som er en guide til mere end 300 af de bedste restauranter i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Island, Grønland, Færøerne og Estland.

Fisketallerken fra Hotel Nor
Grøn servering på restaurant

Restauranter i Nordjylland

Liste
Kort
Gastronomi i Nordjylland
Hotel Nor fiskeanretning
Overnatning
Ruths Hotel værelse
Wellness i Nordjylland
Skallerup Seaside Resort
Oplevelser
Østerhurup familie