Her er naturen magisk

I Nordjylland kan du drage på opdagelse i naturen. Naturoplevelserne tager dig med på en rejse gennem tiden. Oplev det bakkede istidslandskab i Rebild Bakker, find fossiler i moleret ved Hanklit på Mors, observer de store elge iLille Vildmose eller fugle i Råbjerg Mose og Bulbjerg fuglefjeld. Eller hvad med en tur i vildmarken? Besøg dyrene i Danmarks sidste vildmark - Thy Nationalpark - eller I naturcentret Vejlerne ved Han Herred.

Læs mere
Tag en pause fra hverdagen og find din indre ro på tur gennem kystens klitplantager eller langs de brede strande ved det brusende Vesterhav - og sæt fantasien på prøve blandt Rold Skovs krogede bøge, der har stået mere end 300 år

Få pulsen op

Tag på en aktiv ferie i naturen, hvor der er fyldt med eventyr. Oplev Nordjyllands imponerende natur på en aktiv ferie langt væk fra hverdagen. Naturoplevelser er der nok af, uanset om det er til fods, på hjul eller til vands. 

Læs mere

Strand, fjord og klitplantager

I Nordjylland indbyder strandene til sjov, leg og hyggelige stunder for både store og små - og det er nemt at slappe af og nyde hinanden. Nordjylland er omringet er vand og dette skaber rammerne for en uforglemmelig maritim oplevelse. 

Læs mere

Aktiviteter i naturen