Udsigt ned over fjorden på Himmerlands Vestkyst
Himmerland

Naturen i Nordjylland

Skagen Strand udsigt
Skagen

Her er naturen magisk

I Nordjylland kan du drage på opdagelse i naturen. Naturoplevelserne tager dig med på en rejse gennem tiden. Oplev det bakkede istidslandskab i Rebild Bakker, find fossiler i moleret ved Hanklit på Mors, observer de store elge i Lille Vildmose eller fugle i Råbjerg Mose og Bulbjerg fuglefjeld. Eller hvad med en tur i vildmarken? Besøg dyrene i Danmarks sidste vildmark - Thy Nationalpark - eller I naturcentret Vejlerne ved Han Herred.

Tag en pause fra hverdagen og find din indre ro på tur gennem kystens klitplantager eller langs de brede strande ved det brusende Vesterhav - og sæt fantasien på prøve blandt Rold Skovs krogede bøge, der har stået mere end 300 år

Få pulsen op

Tag på en aktiv ferie i naturen, hvor der er fyldt med eventyr. Oplev Nordjyllands imponerende natur på en aktiv ferie langt væk fra hverdagen. Naturoplevelser er der nok af, uanset om det er til fods, på hjul eller til vands. 

Rubjerg Knude fyr i klitlandskabet
Rubjerg Knude Fyr

Fyrtårne i Nordjylland

Strand, fjord og klitplantager

I Nordjylland indbyder strandene til sjov, leg og hyggelige stunder for både store og små - og det er nemt at slappe af og nyde hinanden. Nordjylland er omringet er vand og dette skaber rammerne for en uforglemmelig maritim oplevelse. 

Lodbjerg Fyr i Nationalpark Thy ved solnedgang
Nationalpark Thy

Nordjyllands smukke naturområder

Limfjorden med båd
Limfjord

Øer og fjorde i Nordjylland

Køer i Nationalpark Thy
Nationalpark Thy

Kom tæt på dyrene

North Shore Surf Løkken familie
Løkken

Aktiv ferie i naturen

Lodbjerg Fyr i Nationalpark Thy ved solnedgang
Nationalpark Thy

Nordjyllands smukke natur