MTB par

MTB i Vilsbøl Klitplantage i Thy

Foto: VisitNordjylland

I august 2008 blev en udfordrende mountainbikerute i Vilsbøl klitplantage i Thy indviet af daværende statsminister Anders Fogh Rasmussen, der sammen med Miljøminister Troels Lund Poulsen også prøvekørte ruten. 

Ruten i Vilsbøl er ca. 6,2 km lang og starter fra p-pladsen ved skovlegepladsen på Klitmøllervej ved 12 km mærket.

Vilsbøl Plantage MTB rute

Ruten er markeret med hvide pile, og du får mulighed for at cykle gennem både løv- og nåleskov. Ruten starter på Klitmøllervej 86 på parkeringspladsen ved Vandet Sø.

Andre faciliteter

I hele Thy samt byen Klitmøller, som specielt er kendt for sine surfergæster, er der masser af aktiviteter for alle. Hvad enten man elsker hæsblæsende aktiviteter, skøn natur eller historiske områder. 

Thy

Thy er indbegrebet af vestkyst, vindblæst hår, høje bølger og naturoplevelser i verdensklasse med Nationalpark Thy, det Nationale Testcenter for Store Vindmøller, Danmarks eneste fuglefjeld og ikke mindst Cold Hawaii er Thy ikke til at komme udenom, hvis du er på tur i det nordjyske.

Klitmøller

Cold Hawaii, som Klitmøller også er kendt under, er samlingspunkt for Vesterhavet og naturoplevelser i særklasse. Hop i Cold Hawaiis udfordrende bølger, oplev Nationalpark Thys fantastiske natur og lær om den gamle fiskertradition ved Stenbjerg Landingsplads.

For hele familien

Er mountainbiking ikke lige sagen, kan det være at surfing måske er et bedre alternativ. Både WestWind Surf Shop og Cold Hawaii Surf Camp i Klitmøller afholder kurser for folk i alle aldre, så her kan hele familien få prøvet nye grænser af. Ellers er der en vaskeægte vikingegravplads i nærheden, hvor I kan få et historisk indblik i den gamle vikingetid.

WestWind Surf Shop Klitmøller

Alt i udstyr til surf, og kurser i surf.

Cold Hawaii Surfcamp i Klitmøller

Her er en mulighed for at lære at surfe.

Tømmerby Vikingegravplads "Højstrup Gravpladsen"

Vikingegravplads fra ca. år 800.

For de voksne

Nationalpark Thy, som ligger kun få kilometer fra mountainbikeruten, er en kæmpe oplevelse, hvor betagende natur og dyreliv mødes.

Nationalpark Thy

Foto: VisitNordjylland