MTB forår

MTB i Tvorup Klitplantage i Thisted

Foto: VisitNordjylland

I Tvorup Klitplantage ved Thisted er der to ruter. Den korte på 6 km. er, bortset fra nogle få strækninger, forholdsvis let, mens den lange på 10 km. er mere krævende og byder på flere terrænmæssige udfordringer.

Foto: ViditNordjylland
Tvorup MTB rute
På kortet kan du se de to ruter. Ruten starter på lejrpladsen på Boligvej, ca. 300 m. nord for den tidligere plantørbolig, Tvorupvej 53.

Andre faciliteter

I de omkringliggende byer er der gode muligheder for at få én på opleveren. I nabobyen Klitmøller, som især er kendt for sine surfergæster, kan du finde masser at lave både for den aktive og for naturelskeren. 

Thy

Thy er indbegrebet af vestkyst, vindblæst hår, høje bølger og naturoplevelser i verdensklasse med Nationalpark Thy, det Nationale Testcenter for Store Vindmøller, Danmarks eneste fuglefjeld og ikke mindst Cold Hawaii er Thy ikke til at komme udenom, hvis du er på tur i det nordjyske.

Klitmøller

Cold Hawaii, som Klitmøller også er kendt under, er samlingspunkt for Vesterhavet og naturoplevelser i særklasse. Hop i Cold Hawaiis udfordrende bølger, oplev Nationalpark Thys fantastiske natur og lær om den gamle fiskertradition ved Stenbjerg Landingsplads.

For hele familien

Hvorfor ikke tage på et familiekursus i surfing? WestWind Surf Shop og Cold Hawaii Surf Camp i Klitmøller tilbyder kurser, hvor hele familien kan få afprøvet om surfing er sagen. I nærheden er der også en vikingegravplads, hvor I kan få indblik i vikingetiden.

WestWind Surf Shop Klitmøller

Alt i udstyr til surf, og kurser i surf.

Cold Hawaii Surfcamp i Klitmøller

Her er en mulighed for at lære at surfe.

Tømmerby Vikingegravplads "Højstrup Gravpladsen"

Vikingegravplads fra ca. år 800.

For de voksne

Ruterne ligger faktisk inde i Nationalpark Thy, hvor der er masser af skøn natur og dyreliv.

Nationalpark Thy

Foto: VNJ