VisitNordjylland
Børn på MTB tur ved Slettestrand

MTB i Tornby Klitplantage nær Hirtshals

Ruten i Tornby Klitplantage går gennem et skønt område, hvor du passerer søer, klitter og høje træer på den 14 km lange strækning. Ruten har en højdemeter på 180 og går konstant op og ned. Den er udfordrende og underholdende, og så kan du skimte Skagerrak.

Hvide pile markerer ruten, og der cykles med uret. Ruten er udelukkende singletrack.

Tornby MTB rute

Ruten starter ved P-pladsen på Købstedvej i Tornby. Jo mørkere en farve på kortet, desto flere højdemeter. 

For hele familien

Vælger du at tage et smut til Hirtshals, må du ikke snyde børnene for et besøg til Nordsøen Oceanarium, hvor alverdens havdyr venter på jer. Tager I til gengæld mod sydøst, er Skallerup Seaside Resort det rette sted at være. Her er der et hav af børne- og familiefaciliteter såsom vandland, legeland og en lille bondegård, hvor I kan klappe dyrene. Eller måske skal I spille minigolf i Lønstrup?

For de voksne

Skallerup Seaside Resort er ikke kun for børnefamilier. Er I til wellness og afslapning, har Skallerup Seaside Resort også det kombineret med den smukke omkringliggende natur. I Hirtshals kan I komme på museum, se Hirtshals Fyr, shoppe eller opleve Bunkermuseet, mens Hjørring har Vendsyssel Historiske Museum, et bryghus samt Metropol, som er kåret til Danmarks bedste indkøbscenter i 2013. I Lønstrup må I ikke gå glip af Rubjerg Knude Fyr, hvor udsigten er helt fantastisk. I kan også besøge Villa Vest Badehotel, som er med på listen over Nordjyllands bedste spisesteder.