Rold Skov MTB
Rold Skov

MTB i Svinkløv Klitplantage i Slettestrand

Den 20 kilometer lange rute blev indviet i marts 2009, som er planlagt og anlagt for at skabe en rute, som dels giver mulighed for en unik naturoplevelse på naturens præmisser, dels en virkelig god, udfordrende og til tider krævende køreoplevelse. Højdemeteren er cirka 400, og ruten er ensrettet.

MTB rute Slettestrand

Du kan tilstøde ruten alle steder, hvor der er grusvej eller sti.

I de omkringliggende byer er der masser af muligheder for at hygge sig og få uforglemmelige oplevelser

Skønne omgivelser

Området er utroligt skønt, og langs ruten passerer du Lien og Svinkløv Plantage, hvis kuperede landskab gør det ideelt for mountainbikere. Fericenter Slettestrand tilbyder desuden et mountainbikeophold, hvor du både kan komme på kursus og benytte deres MTB-faciliteter.

For hele familien

Gå langs med de smukke strande og sop i vandkanten, lej et par heste eller overnat på Feriecenter Slettestrand, hvor man kan bage pandekager, lege i swimmingpoolen eller deltage i aktiviteter for alle familiens medlemmer. 

For de voksne

I Slettestrand kan I besøge Jyllands eneste klippe, Bulbjerg, som er hjemsted for et væld af forskellige fugle. Besøg også Vejlerne, et fuglereservat, hvis I finder fuglene interessante, eller måske skal I rundt og se hvor TV2's Badehotellet er optaget. Er I til luksus og lækker mad, kan I indkvartere jer på Svinkløv Badehotel, som er et af Danmarks dejligste badehoteller.

Slettestrand
Slettestrand

Læs mere om Slettestrand