Rold Skov cykling MTB natur sport

MTB i Svinkløv Klitplantage i Slettestrand

Foto: VisitNordjylland

Ruten i Slettestrand er en af de mest populære ruter i Nordjylland, og er fx kåret som Danmarks bedste MTB-rute af vorespuls.dk

Den 20 kilometer lange rute blev indviet i marts 2009, som er planlagt og anlagt for at skabe en rute, som dels giver mulighed for en unik naturoplevelse på naturens præmisser, dels en virkelig god, udfordrende og til tider krævende køreoplevelse. Højdemeteren er cirka 400, og ruten er ensrettet.

Du kan tilstøde ruten alle steder, hvor der er grusvej eller sti.
I de omkringliggende byer er der masser af muligheder for at hygge sig og få uforglemmelige oplevelser

Skønne omgivelser

Området er utroligt skønt, og langs ruten passerer du Lien og Svinkløv Plantage, hvis kuperede landskab gør det ideelt for mountainbikere. Fericenter Slettestrand tilbyder desuden et mountainbikeophold, hvor du både kan komme på kursus og benytte deres MTB-faciliteter.

MTB i Svinkløv Klitplantage i Slettestrand

Ruten i Slettestrand er en af de mest populære ruter i Nordjylland, og er fx kåret som  Danmarks bedste MTB-rute af vorespuls.dk .

Feriecenter Slettestrand

Feriecenter Slettestrand ligger 200 m. fra Vesterhavet lige op ad Svinkløv Plantage og Lienskrænten, som udgør noget af Danmarks mest unikke natur. Her kan du bo i ferielejligheder eller feriehuse med plads til op til 15 personer. Sidder du i kørestol eller har du andre særlige behov fi...

For hele familien

Gå langs med de smukke strande og sop i vandkanten, lej et par heste eller overnat på Feriecenter Slettestrand, hvor man kan bage pandekager, lege i swimmingpoolen eller deltage i aktiviteter for alle familiens medlemmer. 

For de voksne

I Slettestrand kan I besøge Jyllands eneste klippe, Bulbjerg, som er hjemsted for et væld af forskellige fugle. Besøg også Vejlerne, et fuglereservat, hvis I finder fuglene interessante, eller måske skal I rundt og se hvor TV2's Badehotellet er optaget. Er I til luksus og lækker mad, kan I indkvartere jer på Svinkløv Badehotel, som er et af Danmarks dejligste badehoteller.

Bulbjerg Fuglefjeld og Bunker

Fuglene strømmer til Bulbjerg fra alle retninger, og der er massere af plads, for den massive klippe rejser sig 47 meter over havets overflade.

Vejlerne

Vejlerne er et stort fredet naturområde med mange ynglende trækfugle og levested for odderen.

Badehotellet på TV2

Siden 2013 har Nordjyllands smukke vestkyst været vist i det populære program "Badehotellet" på TV2.

Svinkløv Badehotel

I Nordjylland findes et badehotel, som ligger i første klitrække. Her kan du overnatte side og om side med den rå natur, vågn op til klitheden, skoven...

Læs mere om Slettestrand

Foto: Niclas Jessen