Mountainbikeløb

MTB i Sønder Herreds Plantage

De fleste kan udfordre sig selv på grundsporet, som er ca. 3,5 km, og har du mod og evner til det, så er det muligt at tilvælge sløjfer med hver deres sværhedsgrad. Vælger du at køre grundsporet og alle de tilgængelige sløjfer vil MTB-banen nå op på ca. 9,5 km. 

En vigtig information for brug af MTB-banen er, at det ikke er tilladt, at benytte den onsdage og lørdage. Dette skyldes at der ligger en skydebane ved startstedet for MTB-banen, og disse dage skydes der med skarpt.

Sdr. herred MTB rute

Ruten starter ved Skydebanens klubhus.

Andre faciliteter

Mors byder på andet end mountainbike, for der er også mulighed for at udnytte de fantastiske cykelruter bl.a. "Solruten", der strækker sig 170 km. rundt om hele øen. 

For hele familien

En god og sjov oplevelse for hele familien er et besøg hos Jesperhus Feriepark, som er Skandinaviens største blomsterpark, og her venter der oplevelser for hele familien. Her kan børnene lege og prøve masser af forlystelser i Piratland, imens mor og far går en tur i blomsterparken, og nyder de mange flotte blomster.

Jesperhus Feriepark Nykøbing Mors
Jesperhus Feriepark

Jesperhus Feriepark

For de voksne

Er I vilde med romantiske og hyggelige gåture, så må I ikke snyde jer selv for en tur i Sønder Herreds Plantage, som ligger nær MTB-banen. Der vil I opleve moser og det stille friluftsliv på den afmærkede vandretur i plantagen kaldet "Hjertestien".