Mand på cykel

MTB i Sæbygaard Skov i Sæby

Foto: VisitNordjylland

Ruten i Sæby er fra 2015, og den rummer udfordringer for både begyndere og øvede MTB-ryttere. Hovedsporet er markeret med hvide pile, og dette kan benyttes af de fleste, mens der via røde pile ledes til en mere krævende ruter, som er for de øvede.

Den 5,1 km. lange rute har en højdemeter på ca. 75 m., og visse steder kan du køre gennem tunneler og over træbroer. Der køres mod uret.

Andre faciliteter

Den hyggelige ferieby, Sæby, har masser af aktiviteter for alle. Du kan også køre lidt længere nordpå til Frederikshavn, som ofte arrangerer større begivenheder og har en unik palmestrand.

Læs mere

For hele familien

Den lille hyggelige købstad, Sæby, byder på børnevenlige strande og Minibyen Sæby, hvor børnene kan se den smukke by i lillebitte version, mens frivillige arbejder i værkstedet.

Læs mere

For de voksne

Oplev byens idyl og gå ned ad den hyggelige gågade med de gamle huse, inden du besøger enlokal kunsthåndværker. Her er både en ravsliber og en glaspuster. Turen kan ende på havnen, hvor I smutter på en fiskerestaurant til frokost. Desuden er der både museum, slot og golfbane i nærheden.

Læs mere