Legind Bjerge MTB

MTB i Legind Bjerge

Foto: VisitNordjylland

I skønne Legind Bjerge ved Jesperhus Feriepark og Nykøbing Mors er der 4 ruter på i alt 43 km. Ruterne har forskellige sværhedsgrader lige fra den meget lette på 6 km. til den svære og krævende på 15 km. med 310 højdemeter. 

På ruterne er der udfordringer for enhver, og mulighed for at tilbringe en fantastisk dag i mountainbikens tegn.

Cykelklubber

Fra uge 12 til og med 42: Hver lørdag kl. 10.00 tager de lokale cykelklubber med på MTB-banen. Det er gratis at deltage. Mødestedet er ved Aktivitetshallen ved Jesperhus Feriecenter.

MTB Ruten

Andre faciliteter

På Mors er der rigtig gode muligheder for at opleve den enestående og afvekslende natur til fods, på cykel eller til søs. Mors' hovedby Nykøbing Mors, er også et besøg værd.

Nykøbing Mors

Ved Nykøbing Mors, tæt på Limfjorden, smager de friske østers og skaldyr bare bedre. Kom og oplev den gamle købstad og tag børnene med i Nordeuropas største blomsterpark.

Mors

Midt i Limfjorden gemmer sig en ø, Mors eller Morsø, hvor karakteristiske og storslåede skrænter af moler hæver sig over vandet, og hvor naturen viser sine mægtige kræfter.

For hele familien
Er det ikke lige mountainbike, som er den store favoritaktivitet, så er der mange andre muligheder på Mors for hele familien. Jesperhus Feriepark er en god mulighed for at bruge kvalitetstid med familien, og hvor børnene kan få et smil på læben igennem utallige oplevelser.

For de voksne

Trænger I til at puste ud og nyde den friske luft, så er det nærliggende at gå sig en tur ved Legind Bjerge og Legind Sø. I Legind Bjerge er der en enestående sammenhæng mellem den skønne Limfjord, de skovbevoksede gravhøjskronede bakkedrag og de åbne hedeklædte slugter med ældgamle huleveje. Legind Sø giver mulighed for at opleve vilde planter og dyr.

MTB i Legind Bjerge

I skønne Legind Bjerge  ved  Jesperhus Feriepark  og Nykøbing Mors er der 4 ruter på i alt 43 km. Ruterne har forskellige sværhedsgrader lige fra den meget lette på 6 km. til den svære og krævende på 15 km. med 310 højdemeter.

Legind Sø

Efter 65 år fik øen en af sine største søer tilbage i 1991. Legind Sø blev i 1991 genskabt som en 27 ha stor ferskvandssø. Søen og de tilgrænsende enge er blevet et vigtigt levested for de vilde planter og dyr på Mors, og søen har fået stor betydning for fuglelivet. Forår og efterår besø...