MTB i Kongshøj skov

MTB i Kongshøj skov nær Aalborg

Foto: VisitNordjylland

Nær Aalborg mod syd ligger Kongshøj Skov mindre end 20 min på cykel fra byen. Her finder du en MTB-rute på ca. 7,5 km, som fører dig gennem et skovområde med en dejlig udsigt. Her kan begynder-ryttere roligt folde sig ud, men sættes farten op, kan erfarne ryttere også opleve udfordringer

Andre faciliteter

I skønne Aalborg er der altid masser at opleve, og større begivenheder som Aalborg Karneval, Aalborg i Rødt og Aalborg Regatta er helt klart værd at opsøge.

Aalborg

Slip nysgerrigheden løs i det nordjyske, oplev byen som hele New York taler om, Aalborg - en levende og spirende lille storby med masser af puls, atmosfære, attraktioner og attraktive shoppingmiljøer året rundt.

Aalborg Karneval

Nordeuropas største karneval findes i Nordjylland. Kom med når sambarytmerne fylder Aalborgs gader og det endnu engang er tid til årets fest.

For hele familien

Har I børnene med, er Aalborg Zoo et must, hvor timerne kan tilbringes med at kigge på løver, isbjørne og elefanter, inden I skal klappe gederne. Kig også forbi Leos Legeland, som er for de mindste børn, eller prøv Funcenter Aalborg, som byder på paintball, lasergame, lokumsræs, sumobrydning og meget mere, som især vil være noget for teenagere.

Aalborg Zoo

Udforsk verdens dyrearter med en tur i Aalborg Zoo, hvor du ligenu kan opleve de små isbjørneunger.

Leo's Legeland

Leo’s Legeland er et hit for hele familien! Et kæmpe legeland, men mulighed for masser af sjov og spas for børn i alle aldre og deres forældre. Her kan du boltre dig så længe du vil!

FunCenter Aalborg

Skal din virksomhed på teambuilding eller holde julefrokost? Planlægger du polterabend, fødselsdag eller er I bare en gruppe venner, der skal have det lidt sjovt? Så er FunCenter det helt rette sted!

For de voksne

Tag en slentretur ned gennem Aalborgs gågader, inden du ender ved den hyggelige havnefront, hvor byen virkelig pulserer af liv. I byen finder du også masser af teatre og kulturhuse såsom Utzon CentretNordkraftAalborg Kongres & KulturcenterSkråen og Musikkens Hus. Er du vild med kunst, så er KUNSTEN et klart must, da det er Nordjyllands største kunstmuseum. Om aftenen kan I besøge en af byens dejlige restauranter; fx er der flere steder fra Aalborg, som er på listen over Nordjyllands bedste restauranter.