Gå til indhold

MTB i Kongshøj skov nær Aalborg

Foto: VisitNordjylland

Nær Aalborg mod syd ligger Kongshøj Skov mindre end 20 min på cykel fra byen. Her finder du en MTB-rute på ca. 7,5 km, som fører dig gennem et skovområde med en dejlig udsigt. Her kan begynder-ryttere roligt folde sig ud, men sættes farten op, kan erfarne ryttere også opleve udfordringer

MTB ruten i Kongshøj Skov
VisitNordjylland

For hele familien

Har I børnene med, er Aalborg Zoo et must, hvor timerne kan tilbringes med at kigge på løver, isbjørne og elefanter, inden I skal klappe gederne. Kig også forbi Leos Legeland, som er for de mindste børn, eller prøv Funcenter Aalborg, som byder på paintball, lasergame, lokumsræs, sumobrydning og meget mere, som især vil være noget for teenagere.

For de voksne

Tag en slentretur ned gennem Aalborgs gågader, inden du ender ved den hyggelige havnefront, hvor byen virkelig pulserer af liv. I byen finder du også masser af teatre og kulturhuse såsom Utzon CentretNordkraftAalborg Kongres & KulturcenterSkråen og Musikkens Hus. Er du vild med kunst, så er KUNSTEN et klart must, da det er Nordjyllands største kunstmuseum. Om aftenen kan I besøge en af byens dejlige restauranter; fx er der flere steder fra Aalborg, som er på listen over Nordjyllands bedste restauranter.

Del dine øjeblikke:

VisitNordjylland © 2022
Danish