Mountain Bike i skoven

MTB i Katsig Bakker i Sindal

Foto: VisitNordjylland

I Katsig Bakker finder du en udfordrende rute med mange stejle op- og nedkørsler, og netop derfor er ruten mest beregnet for den øvede MTB-rytter. Sporet, som blev indviet i 2011, er 3,4 km langt, har en højdemeter på 144 og der køres mod uret.

På kortet kan du se MTB-ruten, som er markeret med rødt
Ruten starter ca. 100 m. vest for P-pladsen ved indkørslen til Skt. Jørgens Kild.

Andre faciliteter

I Katsig Bakker kan man nyde området, tage sig en løbetur i det bakkede terræn eller tage picnickurven med. Ellers er der masser at lave i de omkringliggende byer.

For hele familien

Er I alligevel i området, må I ikke gå glip af Ørnereservatet i Bindslev, hvor de majestætiske fugle venter på jer. Tager I mod nord, kan I i Tversted sejle i kano på Uggerby Å eller nyde stranden og en efterfølgende is på Det Blå Ishus, som er kendt i hele Nordjylland for sin magiske guf. Kører I mod vest, rammer I Hjørring, hvor I kan spille minigolf i Funcenter og kigge på byen. Mod øst i Frederikshavn finder I både en palmestrand og Bangsbo Fort Bunkermuseum, hvor der helt sikkert er noget at kigge på.

Ørnereservatet - Eagle World

Kom helt tæt på himlens konger – ørnene, når de udfolder sig lige over hovedet på publikum og se hvordan falkonererne træner rovfuglene.

Tversted

Tversted er en lille hyggelig landsby bebygget med smukke, gamle huse i egnens stil. Kører du direkte gennem Tversted, kommer du til en af vestkystens...

Uggerby Å

Uggerby Å Den 66 km lange å snor sig gennem Hjørring området, Sindal, Mosbjerg, Bindslev og Uggerby. Åens udspring er ved Sterup syd for Hjørring og ...

Det Blå Ishus

Det Blå Ishus - eller Den Blå Kiosk - er muligvis Tversteds største attraktion. Hvert år fra forårets begyndelse valfarter danskere fra nær og fjern t...

For de voksne

Sindal er især kendt for sine springvand og vandkunster, men her kan I også golfe. Trænger I til lidt mere spænding, kan nabobyerne Hjørring og Frederikshavn være et godt bud. I begge byer er der gode shoppingmuligheder og spisesteder, men Frederikshavn har også Arena Nord samt Det Musiske Hus, mens Hjørring har Vendsyssel Historisken Museum. Kører I mod nord, kommer I til hyggelige Tversted, hvor I kan gå på opdagelse i byens mange antikforretninger, gallerier og kunsthåndværkere.

Sindal Golfklub

I noget af Nordjyllands smukkeste natur finder du Sindal Golf Klub. Banen er anlagt, så den følger landskabets linjer med bakker, dale, søer og skrånende fairways. De 18 huller har hver deres særpræg, så der er udfordringer for alle handicaps.

Hjørring

Kulturen ligger på spring, klar til at give dig nye oplevelser. Man kan nemlig ikke komme til Hjørring uden at blive ramt af kulturen. Museer, teatre, kunst og skulpturer er synlige i byen, og de er med til at skabe en helt bestemt stemning.

Frederikshavn

Frederikshavn er en handelsby med sjæl, der årligt besøges af ca. fem millioner mennesker. Byens lys stråler dig i møde, når du ankommer med færge eller ad motorvejen ind til Frederikshavn, og der er altid masser at opleve.

Arena Nord

Arena Nord er et kultur-, konference- og sportscenter beliggende midt i Frederikshavn.

Det Musiske Hus

Det Musiske Hus i Frederikshavn er Nordjydernes kulturhus og spillested.

Vendsyssel Historiske Museum

Vendsyssel Historiske Museum i Hjørring Museet er Vendsyssels gamle hovedmuseum med udstillinger om oldtid, kirker, landbrug, klædedragt, legetøj ...

Tversted

Tversted er en lille hyggelig landsby bebygget med smukke, gamle huse i egnens stil. Kører du direkte gennem Tversted, kommer du til en af vestkystens...