VisitNordjylland
Par på Mountain Bike  tur

MTB i Katsig Bakker i Sindal

I Katsig Bakker finder du en udfordrende rute med mange stejle op- og nedkørsler, og netop derfor er ruten mest beregnet for den øvede MTB-rytter. Sporet, som blev indviet i 2011, er 3,4 km langt, har en højdemeter på 144 og der køres mod uret.

Katsig bakker mtb ruter
På kortet kan du se MTB-ruten, som er markeret med rødt

Ruten starter ca. 100 m. vest for P-pladsen ved indkørslen til Skt. Jørgens Kild.

Andre faciliteter

I Katsig Bakker kan man nyde området, tage sig en løbetur i det bakkede terræn eller tage picnickurven med. Ellers er der masser at lave i de omkringliggende byer.

For hele familien

Er I alligevel i området, må I ikke gå glip af Ørnereservatet i Bindslev, hvor de majestætiske fugle venter på jer. Tager I mod nord, kan I i Tversted sejle i kano på Uggerby Å eller nyde stranden og en efterfølgende is på Det Blå Ishus, som er kendt i hele Nordjylland for sin magiske guf. Kører I mod vest, rammer I Hjørring, hvor I kan spille minigolf i Funcenter og kigge på byen. Mod øst i Frederikshavn finder I både en palmestrand og Bangsbo Fort Bunkermuseum, hvor der helt sikkert er noget at kigge på.

For de voksne

Sindal er især kendt for sine springvand og vandkunster, men her kan I også golfe. Trænger I til lidt mere spænding, kan nabobyerne Hjørring og Frederikshavn være et godt bud. I begge byer er der gode shoppingmuligheder og spisesteder, men Frederikshavn har også Arena Nord samt Det Musiske Hus, mens Hjørring har Vendsyssel Historisken Museum. Kører I mod nord, kommer I til hyggelige Tversted, hvor I kan gå på opdagelse i byens mange antikforretninger, gallerier og kunsthåndværkere.