Gå til indhold

MTB i Hvorup Hedelund Plantage nær Aalborg kaserne

Foto: VisitNordjylland

Nær Aalborg kaserne i Nørresundby kan du komme på et MTB-spor, som er ret fladt, men dog giver mulighed for tekniske udfordringer og hurtige ture. Ruten er markeret med blå pæle og er ca. 10 km. Der må ikke køres fra solnedgang til solopgang og brug af lygter er forbudt.

Da militæret ofte bruger området, er der opsat et skema med åbningstider ved rutens startsted. Du kan også se skemaet på Hvorup MTBs facebook-side.

MTB rute i Hvorup Hedeland Plantage

MTB rute i Hvorup Hedeland plantage
VisitNordjylland

Ruten starter på P-pladsen ved overkørslen af asfaltvejen.

For hele familien

I kommer nok ikke udenom Aalborg Zoo, hvor I kan tilbringe mange timer med at kigge på isbjørne, løver og elefanter, hvorefter gederne skal klappes. I kan også kigge forbi Leos Legeland, som er for de mindste, eller prøve Funcenter Aalborg, som tilbyder alt fra paintball, lasergame, lokumsræs, sumobrydning og meget mere, som især vil være noget for teenageren.

For de voksne

Tag en slentretur ned gennem Aalborgs gågader, inden du ender ved den hyggelige havnefront, hvor byen virkelig pulserer af liv. I byen finder du også masser af teatre og kulturhuse såsom Utzon CentretNordkraftAalborg Kongres & KulturcenterSkråen og Musikkens Hus. Er du vild med kunst, så er KUNSTEN et klart must, da det er Nordjyllands største kunstmuseum. Om aftenen kan I besøge en af byens dejlige restauranter. Der er f.eks. flere steder fra Aalborg, som er på listen over Nordjyllands bedste restauranter.

Del dine øjeblikke:

VisitNordjylland © 2022
Danish