Dronninglund Naturpark

MTB i Dronninglund Naturpark

Foto: VisitNordjylland

Dronninglund Naturpark er der etableret en ensrettet MTB-bane, der med en længde på 2,2 km, som kan køres af de fleste.

Ruten strækker sig igennem den smukke natur og MTB-banen i de smukke naturskønne omgivelser er børnevenlig, så det er muligt at tage hele familien med til en sjov aktivitet.

Ruten er markeret med lysegrøn, og starten er koblet på vandreruten "Eventyrstien" i Dronninglund Naturpark.

Andre faciliteter

Dronninglund har masser at byde på, og et besøg på Dronninglund Slot er en fantastisk oplevelse. 

Dronninglund Slot

Her i Nordjylland findes der et slot, som er omgivet af skøn natur, hvor der er plads til hinanden og fordybelse.

Dronninglund

Dronninglund er omkranset af den smukke Storskov og ligger i læ af Jyske Ås. Naturen er smuk her året rundt, og der er rig mulighed for at tage på en idyllisk cykeltur, vandretur eller køretur. Se unik kunst på Dronninglund Kunstcenter eller gå en tur på Eventyrstien.

For hele familien:

Mellem Dronninglund by og Dronninglund Slot ligger Dronninglund Naturpark, hvor MTB-banen er etableret. "Den Grønne Oase", som naturparken bliver kaldt, har mange aktiviteter for hele familien. Her er der mulighed for minigolf og tennis ved skovkiosken samtidig med, at der i naturparken er en junglesti, hvor børnene kan boltre sig.

For de voksne:

Der er mulighed for en romantisk weekend på Dronninglund Slot, hvis I overvejer et miniophold udover det sædvanlige. Det fantastiske slot kan bl.a. tilbyde en middag i deres restaurant med udsigt over slotsparken.

En udflugt til Brønderslev er også en mulighed for at opleve en masse kultur og natur, hvor et besøg til Store Vildmose, der er belligende ved Brønderslev bygrænse, er en stor oplevelse.

Brønderslev

Den søde duft af blomster fylder dine næsebor i den smukke Rhododendronpark, glade stemmer strømmer mod dine ører i hyggelig gader, og dejlige toner af salt, sødt og surt danser på din tunge på en af de mange restauranter. Brønderslev er et fantastisk sted for dig, der vil nyde livet.

Store Vildmose

De enorme vidder, den dramatiske historie og en aktiv hverdag gør et besøg i Store Vildmose til noget helt særligt, du kun kan opleve her på de cirka 60 kvadratkilometer. Her møder du natur, historie og kunst.