MTb Blokshus Klitplantage og Blokhus Gateway

MTB i Blokhus Klitplantage og Blokhus Gateway

Foto: VisitNordjylland

I skønne Blokhus Plantage, finder du Blokhus Gateway, som er et sandt paradis for naturelskere. 

Her er både naturlegeplads, picnic-område, shelters, grillpladser, vandre- og cykelruter og så naturligvis mtb-ruten. Ruten er 10 km. lang og den afspejler årstiden, hvilket betyder, at der i perioder af året vil være meget fugtigt eller meget tørt. Underlaget er desuden meget vekslende og skifter mellem muldjord, strandsand, fyldsand og rødder, hvilket gør ruten meget udfordrende. Højdemeteren er ca. 50 m. pr. omgang, og ruten er markeret med røde pæle og hvide pletter på træerne. Har du ikke selv en cykel til formålet, kan du leje en mountainbike hos Hune-Blokhus Cykeludlejning.

Gateway Blokhus MTB rute
Ruten starter på P-pladsen ved campingpladsen.

Andre faciliteter

Blokhus i Jammerbugten er en meget hyggelig og populær by, hvor der findes underholdning for alle aldre.

Blokhus

Den aktive ferieby Blokhus ligger lige ud til en af Nordeuropas bedste badestrande ved Vesterhavet og ikke langt fra forlystelsesparken Fårup Sommerland, Skulpturparken Blokhus, Center for Papirkunst og mange andre spændende attraktioner.

Jammerbugten

Vesterhavets brede sandstrande, naturskønne omgivelser og magiske oplevelser.

For hele familien:

Der er ingen vej udenom populære Fårup Sommerland. Her kan børnene blive underholdt i timevis, og der er endda mulighed for at bo helt inde i parken på det nye Hotel Fårup. Ankommer I mellem maj og oktober, må I heller ikke gå glip af Blokhus Sandskulpturfestival, hvor smukke sand-kunstværk tårner sig op - hvert år med et nyt tema. Ellers er der altid den skønne sandstrand og skovområdet, hvor I kan vandre, ride eller cykle en tur - måske i GateWay Blokhus, hvor der også er en stor naturlegeplads.

Fårup Sommerland

I Nordjylland findes Danmarks ældste sommerland, som ligger helt ude i skoven. Her får du mindeværdige oplevelser, hvor det kun er fantasien, som sætt...

Hotel Fårup

Hotel Fårup ligger midt i Fårup Sommerland og er et vaskeægte 4-stjernet familiehotel, hvor skovtemaet er trukket med ind på værelserne. Alle værelser...

Skulpturparken Blokhus

Lad Skulpturparken Blokhus tage Jer med på en eventyrlig rejse forbi nogle af de mest populære filmfigurer i sand og fiberbeton. Her venter Jer rigt d...

Blokhus GateWay - Blokhus Klitplantage

På pladsen findes naturlegeplads, aktivitetsplads, afmærkede ruter, picnic områder og grillpladser - og en naturbageovn, hvor man kan bage sit eget br...

For de voksne:

Oplev de skønne gamle badehuse ved stranden, hvor TV2's tv-serie "Badehotellet" også er optaget. Skal det være helt i badehotels-tema, må I ikke gå glip af Svinkløv Badehotel. Nyd frokosten på én af de mange hyggelige restauranter, inden I tager ud og spiller golf på én af Blokhus' fire golfbaner hos Blokhus Golfcenter, eller måske vil I hellere på fisketur? Mulighederne er mange.

Badehotellet på TV2

Siden 2013 har Nordjyllands smukke vestkyst været vist i det populære program "Badehotellet" på TV2.

Svinkløv Badehotel

I Nordjylland findes et badehotel, som ligger i første klitrække. Her kan du overnatte side og om side med den rå natur, vågn op til klitheden, skoven og Vesterhavet.

Blokhus Golfcenter

Midt i Danmarks mest populære sommerferieområde, i den smukke natur ved den nordjyske vestkyst, ligger Blokhus Golfcenter. Her kan du spille golf på tre forskellige baner - alt efter evner og temperament - og overnatte i hyggelige golflejligheder.