Mountain Bike i skoven

MTB i Bagterp Plantage i Hjørring

Foto: VisitNordjylland

I Bagterp Plantage finder du en sjov MTB-rute med mange sving og op- og nedkørsler. Sporet er på ca. 4,3 km. og har en højdemeter på 47, som fører dig gennem forskellige typer af skov. Sporet køres med uret. 

Bagterp Rute
Ruten starter ved P-pladsen ved Aalborgvej.

Andre faciliteter

Det omkringliggende område er spækket med hyggelige aktiviteter, som de fleste vil elske. Besøg f.eks. Skallerup Seaside Resort, hvor børnene kan opleve et legeland, vandland og en mini-bondegård.

Hjørring

Kulturen ligger på spring, klar til at give dig nye oplevelser. Man kan nemlig ikke komme til Hjørring uden at blive ramt af kulturen. Museer, teatre, kunst og skulpturer er synlige i byen, og de er med til at skabe en helt bestemt stemning.

Skallerup Seaside Resort

Ved Skallerup Klit i Nordjylland findes Skallerup Seaside Resort, som byder på velvære ved Vesterhavet med en enestående kombination af rå natur, rolige rammer og attraktive aktiviteter.

For de voksne

Hjørring har kulturen i højsædet, hvor museer, teatre, skulpturer og kunst er at se i hele byen. Tag på Vendsyssel Historiske Museum, besøg en lokal kunsthåndværker eller udforsk Hjørrings middelalderkirker (Sct. CatharinæSct. Olai og Sct Hans Kirke). Oplev også gågaden eller Metropol Shoppingcenter, hvor I kan shoppe løs. Nyd herefter frokosten på Bryghuset Vendia eller Bistro V, som begge er på listen over Nordjyllands bedste restauranter. Skal det være luksuriøst med masser af wellness-oplevelser, kan I nyde et ophold på Skallerup Seaside Resort.