Made in Denmark - Vesthimmerland

Made in Denmark - golf i verdensklasse

Foto: VisitNordjylland

Made in Denmark er en del af European Tour, hvor nogle af verdens bedste golfspillere kæmper om en samlet præmiesum på 13,5 millioner kr. og hvor op imod 90.000 gæster sørger for Danmarks største folkefest. 

Kom og oplev de danske verdensstjerner Thomas Bjørn, Thorbjørn Olesen, Søren Kjeldsen m.fl. på hjemmebanen i Vesthimmerland.

Made in Denmark's golfturnering samt alt det ved siden af

Her giver vi dig et indblik i de gode golfbaner, lækre spisesteder, steder at sove og steder at besøge, når golfen holder pause, så du kan få mest muligt ud af dit besøg i Vesthimmerland.

Golf i Nordjylland

Oplev den nordjyske storslåede natur på golfbanen. Her findes smukke seaside-baner ved den fantastiske vesterhavskyst, stærkt kuperede baner i indlandet og parklignende baner i byområder. Kort sagt er der masser af muligheder for at opleve den friske luft og det grønne græs i Nordjylland.

Naturen i Nordjylland

I Nordjylland kan du drage på opdagelse i naturen. Nordjyllands naturoplevelser tager dig med på en rejse gennem tiden.

Læs mere om Made in Denmark

Foto: VisitNordjylland

Made in Denmark - golf i verdensklasse

Vores guide til, hvad du kan lave, når du tager til Nordjylland for at opleve Made in Denmark's golfturnering

Verdensklasse golf i hjertet af Vesthimmerland

I Gatten finder du Himmerland Golf & Spa Resort, hvor du kan spille på baner, hvor Made in Denmark er blevet afholdt. På Løgstør golfbane har du seaview fra alle greens, på Hvalpsund golfbane har du også seaview fra nogle greens, og Aars Golfbane er ideel både for alle spillere.

Made in Denmark - Køb billetter

På Made in Denmark's hjemmeside kan du få seneste nyt vedrørende turneringen, det fulde overblik over program, turneringsbanen Backtee Course og meget, meget mere.

Vesthimmerland

Vesthimmerland er specielt kendt for Muslingebyen Løgstør - den hyggelige havneby ved Limfjorden - men der er også meget meget mere.

Gastronomi i Nordjylland

Nordjylland er spækket med vidunderlig gastronomi og lokale smagsoplevelser. Den lange kystlinje som omkredser Nordjylland betyder, at både fisk og sk...

Aalborg

Slip nysgerrigheden løs i det nordjyske, oplev byen som hele New York taler om, Aalborg - en levende og spirende lille storby med masser af puls, atmo...

Overnatning

I Nordjylland findes mange komfortable overnatningsmuligheder. Her har du mulighed for at sove i naturen, på de mange fine hoteller, på de autentiske ...

HimmerLand

Lige midt I Vesthimmerlands hjerte, kun 45 minutter fra Aalborg, ligger HimmerLand (det der indtil for nylig hed Himmerland Golf & Spa Resort). ...