Gå til indhold
Kunsten Aalborg
Glaspuster i Lønstrup

Kunst og kultur i Nordjylland

Foto:Kunsten Aalborg &Hans Ravn

Udforsk det kunstneriske Nordjylland

I dag har mange dygtige kunstnere og kunsthåndværkere bosat sig i Nordjylland. Her er der derfor rig mulighed for at udfolde og udvikle din kulturelle sans. De nordjyske museer har kunst af international top kvalitet, som bør opleves på nært hold. Derudover er arkitekturen i det nordjyske en oplevelse for sig - en oplevelse der bestemt er et besøg værd. Er du mere til oplevelser under åben himmel, så gå på opdagelses i Nordjyllands mange street art værker.

Kultur og arkitektur

Nordjylland gemmer på arkitektoniske perler som Utzon Center og Musikkens Hus i Aalborg. Du kan også besøge de lokale scener og teatre, der byder på store teater- og musikoplevelser rundt omkring i det nordjyske. Her kan du udfolde din kulturelle sans og gå på opdagelse blandt de fantastiske steder.

Historiske steder og museer i Nordjylland

Nordjylland er rig historiske slotte og herregårde, oldtidsminder og vikingefortællinger. Samtidig kan du også gå på opdagelse i den nordjyske naturhistorie og blive klogere på naturens udvikling i Nordjylland. Du kan udforske det alt sammen på de lokale museer rundt omkring i Nordjylland. 

Hirtshals fyr
Seværdigheder
Familie i river rafting i fårup
De 10 mest besøgte attraktioner i Nordjylland
Vitskøl kloster
Overnat på et slot, herregård eller kloster
Løkken strand med børn i vandkanten
Sommerferie i Nordjylland

Del dine øjeblikke:

VisitNordjylland © 2022
Danish