VisitNordjylland
Jesperhus
Jesperhus

Jesperhus Feriepark

Jungledyret Hugo venter på dig og familien med åbne arme i Jesperhus Feriepark på Mors. Det er stedet hvor blomsterne er smukke, vandlandet skabt til badedyr, og dyrene klar på besøg. Et utal af eventyr venter kun på dig.

Du tager et forsigtigt skridt fra den ene sten til den anden, mens det grønne, sumpede vand bølger omkring dig, og skovens faste jord venter langt ovre på den anden side. Hov, vippede den sten lige? Og hvad lurer der i den mørke tunnel, du kan se ud af øjenkrogen – en krokodille? Du skynder dig videre; du skal jo nå det næste show med Jungledyret Hugo.

Jesperhus Feriepark show
Jesperhus Feriepark

Sådan kan lidt af eftermiddagen se ud for de små børn, der tager forældrene med til Jesperhus Feriepark: den perfekte kombination af forlystelser med figurer, som børnene kender, en imponerende blomsterpark til de voksne og et kæmpestort ferieområde, hvor I alle kan bo. Her kan I være sikre på, at børnene aldrig kommer til at kede sig, men får masser af muligheder for at lege, lære og udfolde sig i trygge rammer, der er skabt specielt til dem.

Kan dine børn godt lide dyr af den spændende og søde slags? Så har Jesperhus Feriepark en hel zoologisk have til dem, hvor de mest spøjse af junglens indbyggere leger, ikke bare med hinanden, men også med jer!

Dyrene Jesperhus Feriepark

Alle dyrene er nemlig kommet ud af buret og lever i det fri, så I kan komme helt tæt på dem i Jesperhus: Lad dine børn røre ved den svømmende skildpaddes skjold, beundre de farvestrålende papegøjer og måske få et dask med abens hale. Junglezoo lærer dine børn om naturen på en interessant og legende måde, især når dyrepasseren Martin skal have hjælp til at træne papegøjerne. Den dyrebegejstrede entertainer får alle ungerne med på at vinke til de skræppende fugle og til den vaskeægte Amazonas-indianer.

I Jesperhus Feriepark er der også plads til et dyr, som vist ikke findes i den rigtige jungle, nemlig Jungledyret Hugo, der har sin egen indendørs legeplads med udhulede træstammer, gynger og sandkasse samt en Facebook-profil, hvor du kan følge hans og ræven Ritas eventyr. De to dyrevenner optræder også til det store Hugo Show, hvor børnene kan synge og deltage i konkurrencer, mens et danseorkester spiller for de voksne. Aftenen slutter med en gratis tur i 4D biografen.

Jesperhus Blomsterpark

Til de voksne er Jesperhus Blomsterpark så smuk som altid: oplev H.C. Andersens eventyr i fuldt flor, se den Orientalske Haves små templer og parkens enorme blomstrende dyr, duft til de engelske roser og få inspiration til din egen have. Du kan også tage ud at golfe, enten med børnene på minigolfbanen eller på Par3 golfbanen.

Siger ungerne, at de keder sig? Hvad så med en tur i vandland, hvor I kan slappe af i spabadet, mens børnene prøver rutsjebanen eller sejler i ubåd med blæksprutten? Eller en tur på trampolin, pony eller hoppepude efterfulgt af en hyggelig aften ved bålet med snobrød? Eller hvad med en rejse til Piratlandet, hvor man kan sejle med sørøvere og finde guld og senere se det fantastiske Pirat-show? Eller spille fodbold, badminton, tennis eller bordtennis med de andre børn? 

Jesperhus byder på et utal af aktiviteter, og langt de fleste er gratis, når du først har lejet dig ind i et luksushus, en feriehytte eller et familietelt eller parkeret campingvognen. Men vi advarer jer: I kan komme til at kede jer på turen hjem.

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Legindvej 30

7900 Nykøbing Mors

Koordinater

Længdegrad : 8.815947

Breddegrad : 56.7644626