VisitNordjylland
Jesperhus Feriepark show

Jesperhus Feriepark

Et utal af eventyr venter kun på dig i Jesperhus Feriepark på Mors. Det er stedet, hvor du kan opleve smukke blomster, vandland, Jungledyret Hugo og komme helt tæt på dyrene.

Du tager et forsigtigt skridt fra den ene sten til den anden, mens det grønne, sumpede vand bølger omkring dig, og skovens faste jord venter langt ovre på den anden side. Hov, vippede den sten lige? Og hvad lurer der i den mørke tunnel, du kan se ud af øjenkrogen – en krokodille? Du skynder dig videre; du skal jo nå det næste show med Jungledyret Hugo.

Jesperhus
Jesperhus Feriepark børn og Hugo

Sådan kan lidt af eftermiddagen se ud for de små børn, der tager forældrene med til Jesperhus Feriepark: den perfekte kombination af forlystelser med figurer, som børnene kender, en imponerende blomsterpark til de voksne og et kæmpestort ferieområde, hvor I alle kan bo. Her kan I være sikre på, at børnene aldrig kommer til at kede sig, men får masser af muligheder for at lege, lære og udfolde sig i trygge rammer, der er skabt specielt til dem.

Oplev en hel zoologisk have, hvor de mest spøjse af junglens indbyggere leger, ikke bare med hinanden, men også med jer!

Dyrene i Jesperhus

Alle dyrene er nemlig kommet ud af buret og lever i det fri, så I kan komme helt tæt på dem i Jesperhus: Lad dine børn røre ved den svømmende skildpaddes skjold, beundre de farvestrålende papegøjer og måske få et dask med abens hale. Junglezoo lærer dine børn om naturen på en interessant og legende måde, især når dyrepasseren Martin skal have hjælp til at træne papegøjerne. Den dyrebegejstrede entertainer får alle ungerne med på at vinke til de skræppende fugle og til den vaskeægte Amazonas-indianer.

I Jesperhus Feriepark er der også plads til et dyr, som vist ikke findes i den rigtige jungle, nemlig Jungledyret Hugo, der har sin egen indendørs legeplads med udhulede træstammer, gynger og sandkasse. Hugo og hans ræveven Rita, optræder begge til det store Hugo Show, hvor børnene kan synge og være med i konkurrencer, mens et danseorkester spiller for de voksne. Aftenen slutter med en gratis tur i 4D biografen.

Show i Jesperhus Feriepark
Jesperhus Feriepark dyrehold
Jesperhus Feriepark mor og pige med hest

Blomsterparken og naturen

Jesperhus er også kendt for deres fantastisk flotte og 8 ha. store blomsterpark. Her bliver du modtaget med de klareste farver og skønneste dufte. Tusindvis af blomster, stauder, kaktusser og sukkulenter er med til at skabe den fantastiske stemning og oplevelse, når du bevæger dig rundt i blomsterparken. Du kan opleve H.C. Andersens eventyr i fuldt flor, se den Orientalske Haves små templer og parkens enorme blomstrende dyr, duft til de engelske roser og du kan få inspiration til din egen have og samtidig nyde det fantastiske farvespil, lyden af rislende vand og duften af fra alle blomsterne. Det er en ren sanseoplevelse.

Vandland for vandhunde

Siger ungerne, at de keder sig? Hvad så med en tur i Hugos Badeland, hvor du får hyggelig plaskeri i dejlig varme soppebassin for de mindste, vilde rutsjebaner for de lidt større og svalende spahygge for de største. I Hugos Badeland er der både et indendørs og et udendørs badeland, dermed sikres vandlegen, uanset om vejrudsigten melder høj sol eller tunge regnskyer. Hvis du bor på Jesperhus feriecenter, er der fri adgang til begge badeland. Du kan også købe adgang badelandet, hvis familien kunne tænke sig en dag i vandets tegn. Hugos Badeland ligger kun 500 meter fra Blomsterparken ved feriecenteret og her er alt hvad små og store vandhunde drømmer om. 

Efter i er blevet opblødt i badelandet kan du teste trampolinerne, ponyerne eller hoppepuden af efterfulgt af en hyggelig aften ved bålet med snobrød. Du kan også tage familien med på en rejse til Piratlandet, hvor i kan sejle med sørøvere, finde guld og se det fantastiske Pirat-show. Mulighederne er mange i Jesperhus Feriepark, det gælder bare om at finde ud af, hvad du helst vil starte med?

Jesperhus Feriepark vandland familie
Jesperhus Feriepark  Pirat SHow

Overnat i Jesperhus Feriepark

Leder du inspiration til den helt perfekte ferie for dig og familien, så er Jesperhus Feriepark indrettet til alt fra campingentusiasten til hytteelskeren. Jesperhus byder på et utal af aktiviteter, og langt de fleste er gratis, når du først har booket dig ind. Feriecenteret byder på en masse forskellige overnatningsmuligheder i form af luksushuse, feriehytter, familietelte eller muligheden for at parkere campingvognen. Om du er til en hytte med børnetema eller overnatning i egen campingvogn, er helt op til dig, men du finder helt sikkert noget der passer lige til den ferie du drømmer om.

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Legindvej 30

7900 Nykøbing Mors

Koordinater

Længdegrad : 8.815947

Breddegrad : 56.7644626