Gå til indhold
Veninder på Kunsten Aalborg

Indendørsaktiviteter for voksne

Foto: Kunsten Aalborg

Er du ikke fan af det kolde vejr udenfor, så er det godt, at der også er masser at lave indendøre. Nordjylland bugner af skønne aktiviteter, hvor hænderne forbliver varme og næsen ikke bliver mere rød end højst nødvendigt.

Her kan du finde inspiration til indendørsaktiviteter

Liste
Kort

Top 10 arkitektur i Nordjylland

De seneste år er Nordjylland for alvor kommet på det arkitektoniske verdenskort. I forbindelse med Utzon Centers 10 års jubilæum og 100 året for Jørn Utzon i 2018 har arkitekt Maa Lasse Andersson sammensat en top 10 liste over de mest interessante bygningsværker.

Tag et smut i biffen

Hvis du har lyst til at se en god film på det store lærred, mens du holder ferie i det Nordjyske, er der rig mulighed for det.

Nordjylland byder på mange små og store biografer med et bredt udvalg af film.

Foto: Fotograferne Vesterbro

Klostre og kirker

Besøg Nordjyllands klostre, kirker samt slotte og herregårde, der er med til at fortælle en lang og spændende Nordjyllandshistorie. Ved juletid forvandles Nordjyllands historiske bygningsværker til store julemarkeder med hver deres særpræg og charme.

Besøg en lokal kunsthåndværker

Er du kunstinteresseret, finder du i Nordjylland mange gallerier og lokale kunstnere, som du kan få lov at besøge og opleve dem, mens de skaber deres kunst.

På vores side finder du alt lige fra malerier og skulpturer til keramik, glaskunst, smykker og tekstiler.

10 kunstoplevelser i Nordjylland

Lad dig rive med, og slip nysgerrigheden løs i den spændende kunst, som findes i Nordjylland. På de nordjyske museer finder du inspiration i alverdens smukke malerier og kunstværker. Udforsk internationale udstillinger på Kunsten i Aalborg og på Vendsyssel Kunstmuseum

Nordjyllands bedste restauranter

I Nordjylland er der højt til himlen og natur så langt øjet rækker. Det spiller også ind i den nordjyske gastronomi, hvor hav og natur inspirerer til kulinariske oplevelser, som smager af Nordjylland.

Shopping I Aalborg
Foto: Nicolas Cho Meier

Shopping

I Nordjylland er der rig mulighed for at få stillet shoppetrængen, om du søger finurlig brugskunst, lækkert modetøj eller specialiteter, så finder du det hele i de nordjyske handelsbyer. Tag en tur gennem de hyggelige gågader, shoppingcentre og varierede specialbutikker.  

Slotte og herregårde i Nordjylland

Oplev de eventyrlige slotte eller herregårde i Nordjylland. Kom tæt på den nordjyske historie igennem fortællinger, hygge eller måske et godt gys.

Foto: Thomas Vilhelmsen & Daniel B. Andersen

Teaterscenen i Nordjylland

På de nordjyske teatre ruller mange førsteklasses dramaer over scenen. En optimal blanding af tradition og fornyelse skaber mindeværdige øjeblikke for selv det mest kræsne publikum.

Skallerup Seaside Resort
Foto: Skallerup Seaside Resort

Wellness i Nordjylland

Oplev en skøn verden af ro og afslapning. Glem alt om hverdagens stress og jag og oplev selvforkælelse i særklasse. Der er rig mulighed for afslapning og velvære på et dejligt kurophold med spa og wellness i Nordjylland.

Del dine øjeblikke:

VisitNordjylland © 2022
Danish