Familie spiller kort ved bord

Indendørsaktiviteter for børn

Foto: VisitNordjylland

Nordjylland er året rundt fuld af spænding og oplevelser - også selvom vejret ikke egner sig til en tur udenfor. Hop i vandet hos de nordjyske svømmehaller og vandlande, eller besøg et indendørs legeland i Nordjylland.

Få inspiration til flere indendørsaktiviteter her:

Rumtosset

Med Rumtosset er Utzon Center blevet omdannet til et arkitektonisk eksperimentarium, hvor børn kan bruge alle sanser, fantasi og forstand. Udstilling...

Museer

Når vejret ikke er til at være ude, er der heldigvis masser af aktiviteter og spændende fortællinger for hele familien på Nordjyllands mange museer.

Klatrevæggen i DGI-Huset

Få en sjov og udfordrende dag med sug i maven i Aalborgs gamle kraftværk, Nordkraft. Her kan du prøve dine grænser af på Nordens højeste og mest spekt...

Biblioteker

Mange biblioteker i Nordjylland har børneaktiviteter såsom kreative værksteder og højtlæsning.

Nordsøen Oceanarium

Gå på opdagelse mellem de mange lærerige oplevelser i en af Nordjyllands største attraktioner, Nordsøen Oceanarium i Hirtshals. Mød klumpfisken i Nordeuropas største akvarium, hvor der findes godt humør og sjove aktiviteter for alle aldre.

Action House

Action for hele familien!

Indendørs legeland

Når vejret ikke værd at snakke om, kan det være rigtig sjovt at besøge et legeland.

Bolcheriet® i Løkken

Kig indenfor i den søde verden af lækre bolcher! Følg med og oplev, når de dygtige bolchekogere viser processen fra flydende masse til færdigt bolche.

Svømmehaller og vandlande

Er du mere til subtropiske temperaturer og badeliv end sne og frost, er det værd at besøge et af Nordjyllands mange vandlande og svømmehaller.

Biografer

Når vejret er trist, er det dejligt at guffe sig i popcorn i de dejlige biografsæder, mens en spændende film vises på det store lærred.