VisitNordjylland
HimmerLand Golf

Golf i Nordjylland

Oplev den nordjyske storslåede natur på golfbanerne. Her finder du skønne seaside-baner ved den fantastiske kysterne, stærkt kuperede baner inde i landet og parklignende baner i byområderne. Du har et væld af muligheder for at opleve den friske luft og den skønne natur Nordjylland.

I Nordjylland finder du baner fra nord til syd og fra øst til vest, der vil udfordre dit spil og talent.

Golfbaner i Nordjylland

Der findes mange golfbaner i Nordjylland. Der er mulighed for at opleve den gyldne kombination af fysisk aktivitet, mental opladning og hyggeligt samvær. De mange nordjyske golfbaner ligger så tæt, at du sagtens kan prøve flere baner på kort tid eller i løbet af din ferie. Du kan se Se listen over golfbaner i Nordjylland her

Det er ikke blot den varierede natur, der er med til at give de nordjyske golfbaner et skønt særpræg. Også det nordjyske vejr kan give spillet en ekstra dimension. Hvis vinden er dertil, kan en runde golf i det nordjyske blive en test af dine golfevner i blæsende og til tider nærmest skotske tilstande. Du skal finde dit stærke golfspil frem og være klar på at blive udfordret.

Golfophold i Nordjylland

Kulinariske oplevelser kan være med til at gøre din golf- og ferieoplevelse til den fuldkomne livsnydelse. At der er noget om snakken kan f.eks. den nordjyske pressefotograf, Jens Morten bekræfte. Kombinationen af landsdelens unikke golf- og madoplevelser er gennem hans kamera blevet til bogen ”GourmetGolf”. Bogen beskriver i billeder og tekst de kulinariske og naturrige oplevelser, som besøg på Nordjyllands bedste spisesteder og golfbaner har givet ham.

HimmerLand Golf
HimmerLand Golf
HimmerLand Golf

Golfbaner med greenfee eller pay and play

Nordjylland har også golf for dig, der er begynder og endnu ikke er medlem af en klub. Der findes flere Pay and Play baner, hvor der kan spilles mod betaling.

Liste
Kort
Overnatning
Ruths Hotel værelse
Wellness i Nordjylland
Skallerup Seaside Resort
Gastronomi i Nordjylland
Hotel Nor fiskeanretning
Nordjyllands bedste restauranter
Mad restaurant