site logo
Glad familie

Golf i Nordjylland

Oplev den nordjyske storslåede natur på golfbanen. Her findes smukke seaside-baner ved den fantastiske vesterhavskyst, stærkt kuperede baner i indlandet og parklignende baner i byområder. Kort sagt er der masser af muligheder for at opleve den friske luft og det grønne græs i Nordjylland.

I Nordjylland finder du udfordrende baner fra nord til syd og fra øst til vest.

Golfbaner i Nordjylland

Her er der mulighed for at opleve den gyldne kombination af fysisk aktivitet, mental opladning og hyggeligt samvær. De mange nordjyske golfbaner ligger så tæt, at du sagtens kan prøve flere baner på kort tid.

Se listen over golfbaner i Nordjylland her

Glad familie

Made in Denmark - golf i verdensklasse kommer til Nordjylland!

Det er ikke blot den varierede natur, der er med til at give de nordjyske golfbaner et særpræg. Også det nordjyske vejr kan give spillet en ekstra dimension. Hvis vinden er dertil, kan en runde golf i det nordjyske blive en test af dine evner i blæsende og til tider nærmest skotske tilstande.

Golfophold i Nordjylland

De Himmerlandske Heder

Kulinariske oplevelser kan være med til at gøre din golf- og ferieoplevelse til den fuldkomne livsnydelse. At der er noget om snakken kan f.eks. den nordjyske pressefotograf, Jens Morten bekræfte. Kombinationen af landsdelens unikke golf- og madoplevelser er gennem hans kamera blevet til bogen ”GourmetGolf”. Bogen beskriver i billeder og tekst de kulinariske og naturrige oplevelser, som besøg på Nordjyllands bedste spisesteder og golfbaner har givet ham.

Golfbaner med greenfee eller pay and play

Nordjylland har også golf for dig, der er begynder og endnu ikke er medlem af en klub. Der findes flere Pay and Play baner, hvor der kan spilles mod betaling.

Liste
Kort