Gastronomi i Nordjylland

Nordjylland er spækket med vidunderlig gastronomi og lokale smagsoplevelser. Læs mere om den fantastiske gastronomi, som Nordjylland byder på og gå på opdagelse i Nordjyllands bedste restauranter. Velbekomme!

Læs mere

Lokale smagsoplevelser

Gå på opdagelse i den lokale gastronomi i Nordjylland, samt de lokalt dyrkede fødevarer. Her er masser af fødevarefestivaler, råvaremarkeder samt hyggelige gård- og fiskebutikker. I kan blandt andet besøge Skaldyrsfestivalen på Mors i juni måned eller tage til Jomfruhummerfestivalen på Læsø, der finder sted hvert år i august. 

Læs mere
I Nordjylland lever vi af og med naturen, af jordens og havets rigdomme. Vi har dyb respekt for råvarerne og kærlighed til de håndværk, der fremstiller friske velsmagende fødevarer.

Forkæl dine smagsløg

I Nordjylland findes spisesteder i en klasse for sig. Lad dig forkæle på en af de udsøgte restauranter, eller spis en skøn frokost tæt på vandet enten ved kysterne eller en af fjordene. Nordjylland har også nogle af de bedste gourmetoplevelser, hvor der venter jer kulinariske oplevelser. 

Læs mere

Kolde fristelser

I Nordjylland får du de bedste is. Her finder du kvalitet, som du sjældent har oplevet. Så har den søde tand meldt sig, har vi nogle af Danmarks bedste mejerier og isbutikker.

Læs mere
Se alt