Gå til indhold
Hotel Nor fiskeanretning
Par i skagen til frokost

Madoplevelser i Nordjylland

Foto:Nordvestkysten&Mette Johnsen

Gastronomi i Nordjylland

Nordjylland er spækket med vidunderlig gastronomi og lokale smagsoplevelser. Du kan læse mere om den fantastiske gastronomi, som Nordjylland byder på og gå på opdagelse i Nordjyllands bedste restauranter. Velbekomme!

To kvinder med drinks

De bedste gourmetoplevelser

Foto: Nicolas Cho Meier

Lokale madoplevelser

Gå på opdagelse i den lokale gastronomi i Nordjylland, samt de lokalt dyrkede fødevarer. Her er masser af fødevarefestivaler, råvaremarkeder samt hyggelige gård- og fiskebutikker. Du kan blandt andet besøge Skaldyrsfestivalen på Mors i juni måned eller tage til Jomfruhummerfestivalen på Læsø, der finder sted hvert år i august. I Nordjylland har du alle oplevelser tæt på.

I Nordjylland lever vi af og med naturen, af jordens og havets rigdomme. Vi har dyb respekt for råvarerne og kærlighed til de håndværk, der fremstiller friske velsmagende fødevarer.

Forkæl dine smagsløg

I Nordjylland finder du spisesteder i en liga helt for sig selv. Lad dig forkæle på de skønne lokale restauranter, eller spis en lækker frokost tæt på vandet enten ved kysterne eller en af fjordene. Nordjylland har også nogle af Danmarks bedste gourmetoplevelser, hvor der venter dig kulinariske madoplevelser. 

Feriehus ved Skallerup Klit
Overnatning
Elg stikker hovedet frem fra busk i Lille Vildmose
Dyreoplevelser
Hirtshals fyr
Seværdigheder
North Shore Surf Løkken familie
Aktiv ferie i naturen

Del dine øjeblikke:

VisitNordjylland © 2022
Danish