Gårdbutik

Gårdbutikker i Nordjylland

Foto: Niclas Jessen

Gårdbutikkerne byder på frisk nordjysk grønt direkte fra marken. Nyopgravede kartofler, friskplukkede jordbær, friske, grønne ærter, sprød salat, nye gulerødder, blomkål lige skåret i marken – og friske krydderurter på toppen – så har du nem sommermad, der både dufter og smager af sommer.

I Nordjylland er der en lang række mindre producenter af gode, friske råvarer. Kærligheden til råvarerne og glæden ved at levere et produkt, som producenten kan stå inde for, er af god kvalitet og nænsomt håndteret, får mange af producenterne til at sælge direkte fra produktionen. Disse gårdbutikker kan levere produkter med den korteste vej fra produktion til forbruger, hvilket ud over kvaliteten også bidrager til en god oplevelse, når man som handlende kan se, hvor produktet kommer fra.

Tag en tur ud i det grønne - ud på landet, hvor man kan smage på naturens milde gaver og besøg gårdbutikkerne, som findes overalt i Nordjylland.

Gårdbutikker med online bestilling af råvarer

De nordjyske råvarer og fødevarer er en god smagsoplevelse. Har du ikke selv lyst eller mulighed for at komme ud og handle direkte med producenten, på markeder eller andre steder behøver du ikke fortvivle. Selv om de nordjyske råvarer og fødevarer ofte er produceret efter gamle traditioner, følger producenterne i Nordjylland også med tiden. Der er nemlig en række producenter, som tilbyder online salg af råvarerne eller af de færdige produkter. 

Rosenbeck Frilandskød

Gårdbutik med salg af okse og svine kød. Der sælges over egenproducerede spegepølser, grillpølser, pålæg og andre lækre specialiteter. Hos Rosenbeck ...

Mariager Salt

Mariager Salt - fra jord til bord til 7. himmel Ikke mindre end 20 varianter af syde- og kryddersalte kan I vælge imellem, når I vil smage salt fra M...

Slagter Munch

Hvad enten du bor i Skagen eller blot holder ferie på dette dejlige sted, hører et besøg hos Slagter Munch med til den gode madoplevelse.

Ulvhøj Økobrug

Ulvhøj Økobrug er et økologisk landbrug beliggende nær Serritslev lidt nær for Brønderslev i Nordjylland. Ønsket er at sælge direkte til slutkunder ud...