Par slapper af i boblebad
Find ro og

forkælelse i Nordjylland

Wellness afdelingen på Strandhotellet i blokhus

Forkælelse og velvære

Alt føles magisk, perfekt til en ferie fuld af forkælelse og velvære - sådan er det at holde ferie i Nordjylland. Mærk vinden i håret og ro i sjælen med strand, fjord og natur i en klasse for sig. I Nordjylland ligger nogle af Danmarks dejligste badehoteller og feriecentre, som byder på wellness og forkælelse i naturskønne omgivelser. Forkæl dine smagsløg på nogle af Danmarks bedste restauranter med udsøgt gastronomi og udsigt til Vesterhavet, Limfjorden eller Aalborgs pulserende byliv.

Wellness i Nordjylland

Der er rig mulighed for afslapning og velvære på et dejligt kurophold med spa og wellness i Nordjylland. De mange wellness-tilbud i byder på alt lige fra massage og ansigtsbehandlinger til dampbad, jacuzzi og boblebad med sauna.

Gastronomi i Nordjylland

Nordjylland er spækket med vidunderlig gastronomi og lokale smagsoplevelser. Læs mere om den fantastiske gastronomi, som Nordjylland byder på og gå på opdagelse i Nordjyllands bedste restauranter.

Romantiske steder

Når hverdagen er fuld af pligter og stress, bliver feriens allervigtigste mål at holde i hånd og være to. Her får du en guide til nogle helt perfekte og romantiske oplevelser, som er en sikker garanti for en dejlig tosomhedsferie.

Her venter jer mindeværdige oplevelser

Sov godt i Nordjylland

Foto: VNJ

Aktiv i naturen

Oplev den imponerende natur på en aktiv ferie, som byder på smukke vandreruter, en tur på vandet eller oplev de mange fantastiske cykelruter.

Byferie i Nordjylland

Lokale og kulturelle oplevelser står i kø, hvad enten I er til Skagens karakteristiske gule huse eller en shoppetur i en af de hyggelige gågader.

Kunst og kultur

Gå på opdagelse på et af de spændende museer, tag en tur i teatret eller besøg en af de mange spændende kunsthåndværkere.

Ud i naturen

Nordjyllands naturoplevelser tager dig med på en rejse gennem tiden. Her findes unik natur i en klasse for sig.