Piger leger i klitterne ved Løkken strand

Familieferie i Nordjylland

Familie hygger sig i sommerhus

Ferie med børn i Nordjylland er ideelt

I Nordjylland venter et væld af ferieoplevelser, som kan give både små og store barnlige sjæle et smil på læben. Her er der plads til alle, korte afstande samt et væld af børnevenlige oplevelser, hvor hele familien kan være med. Attraktioner, museer og aktiviteter specielt for børn venter i rigelige mængder i Nordjylland, og overalt er der rig mulighed for at være sammen omkring oplevelserne og hinanden. Nordjylland er for hele familien. Og for dig, der vil have de bedste rammer for de største ferieminder.

Badeferie i Nordjylland

Foto: VNJ

Oplevelser i børnehøjde

Gratis eller billige oplevelser

Nordjylland byder på et væld af gratis oplevelser. Du kan for eksempel udforske strande, fjorde, klitplantager, udsigtspunkter og legepladser. Og hvis du har lyst, kan du tage ind til en af de mange hyggelige byer.

De mest populære attraktioner for børn

Nordjylland har noget for enhver. Her er oplevelserne store, og her skabes minderne. Gå på opdagelse, lær noget nyt og få nye venner. I Nordjylland venter der jer attraktioner i en klasse for sig, og et væld af muligheder for hele familien.

Lærerige oplevelser

Tag et kig ind i fortiden hos Fossil- og Molermuseet på Mors, eller bliv klogere på 2. verdenskrig i Rebildcenteret eller på bunkermuseerne i Hanstholm, Hirtshals og Frederikshavn. Se et udvalg af nordjyske museer og oplevelsescentre.

Se alt

Nordjyllands største temaparker

Fårup Sommerland

I Nordjylland findes Danmarks ældste sommerland, som ligger helt ude i skoven. Her får du mindeværdige oplevelser, hvor det kun er fantasien, som sætter grænser.

Skallerup Seaside Resort

Ved Skallerup Klit i Nordjylland findes Skallerup Seaside Resort, som byder på velvære ved Vesterhavet med en enestående kombination af rå natur, rolige rammer og attraktive aktiviteter.

Aalborg Zoo

Udforsk verdens dyrearter med en tur i Aalborg Zoo, hvor du ligenu kan opleve de små isbjørneunger.

Nordsøen Oceanarium

Gå på opdagelse mellem de mange lærerige oplevelser i en af Nordjyllands største attraktioner, Nordsøen Oceanarium i Hirtshals. Mød klumpfisken i Nord...

Jesperhus Feriepark

Jungledyret Hugo venter på dig og familien med åbne arme i Jesperhus Feriepark på Mors . Det er stedet hvor blomsterne er smukke, vandlandet skabt ti...

Lille Vildmosecentret

Lille Vildmosecentret ligger midt i Lille Vildmose , som er et sandt paradis for naturelskere og historisk interesserede - Nordvesteuropas største la...

Indendørsaktiviteter

Nordjylland er fuld af oplevelser - ude som inde. Svøm en tur i en af de mange svømmehaller eller vandlande, slip nysgerrigheden løs på et af de mange spændende museer eller besøg et af legelandene, hvor børnene kan muntre sig.

Udendørsaktiviteter

Udforsk Nordjylland med udendørsaktiviteter for hele familien. Gå en tur langs stranden, spring ud i bølgen, tag på skovtur i en af de smukke skove eller prøv en af de mange naturlejepladser.

Kom helt tæt på dyrene

Foto: Skallerup Seaside Resort

Bondegårdsferie i Nordjylland

Vil du og din familie gerne lære landmandslivet bedre at kende? Så tag på en bondegårdsferie i Nordjylland, hvor du bor på eller ved bondegården i en ...

Hjortdal Dyrefarm

Hjortdal Dyrefarm er beliggende midt i den naturskønne Svinkløv Plantage kun 1,5 km fra Vesterhavet ved Slettestrand.

Fun-Park Hirtshals

Besøg det 30 tdr. land store besøgslandbrug, hvor der er mulighed for at komme tæt på alverdens dyr. Tag med på en togtur i parken, hvor I kan fodre d...

Nymarksminde Farmpark

Vil du have det sjovt og lære mere om de danske bondegårdsdyr? Nymarksminde byder på oplevelser for hele familien, heriblandt naturlegeplads med hoppe...

Sov godt i Nordjylland

I Nordjylland findes tusindvis af forskellige overnatningsmuligheder, som passer til store som små.

Feriecentre

Lad op til hverdagen og nyd Nordjyllands rolige omgivelser med din familie. På feriecentrene i Nordjylland er din familie i centrum.

Hoteller

Overnat på et af Nordjyllands skønne hoteller, her findes ro og tid til hinanden.

Sommerhuse

Tag i sommerhus med familien og nyd en ferie hvor afslapning, kvalitetstid og oplevelser i højsædet.

Camping

Camping giver rig mulighed for en impulsiv ferie i Nordjylland.

Se alt