Dovendyr kravler i lian i Zoo

Kom helt tæt på dyrene

Køer i Nationalpark Thy

Magien starter her

I Nordjylland kan du komme helt tæt på dyrene og opleve fantastiske øjeblikke i naturen. Slip nysgerrigheden løs og fordyb dig i det nordjyske dyreliv, det er kun fantasien der sætter grænserne for dine oplevelser i Nordjylland.

Natur og dyrereservater i Nordjylland

Nordjylland er omringet af unik naturoplevelser og uspoleret naturområder, som bare venter på at blive udforsket.

Lille Vildmosecentret

Lille Vildmosecentret ligger midt i Lille Vildmose , som er et sandt paradis for naturelskere og historisk interesserede - Nordvesteuropas største lavlandshøjmose med elge, kronhjorte, kongeørne og andre dyr i den vilde natur.

Rold Skov

I de grønne omgivelser i Rold Skov er der plads til både afslappende og aktive oplevelser samt skønne smags- og kulturoplevelser. Tag familien med på tur i den smukke nordjyske natur.

Store Vildmose

De enorme vidder, den dramatiske historie og en aktiv hverdag gør et besøg i Store Vildmose til noget helt særligt, du kun kan opleve her på de cirka 60 kvadratkilometer. Her møder du natur, historie og kunst.

Vejlerne - Han Vejlerne i Han Herred

Vejlerne – Han Vejlerne i Han Herred et tankested Når ørnens silhuet viser sig over Bygholmengen, skaber det frygt og panik hos tusinder af vandfugle. Nogle gange har man indtrykket af, at ørnene flyver en runde blot for at nyde den effekt, de har på de andre fugle, bruset af vinger ...

Ørnereservatet - Eagle World

Kom helt tæt på himlens konger – ørnene, når de udfolder sig lige over hovedet på publikum og se hvordan falkonererne træner rovfuglene.

Nationalpark Thy

Tag på opdagelse i landet nord for det du kender. Her findes fantastisk natur, som du aldrig har set den før. I Nationalpark Thy er der tid til at opleve vidderne, få sand mellem tæerne og få en masse naturrige oplevelser.

Oplev Nordjylland fra hesteryg

Foto: Fårup Sommerland

Udforsk Nordjylland fra oven

Kom tæt på det unikke fugleliv i Vejlerne og Danmarks eneste fuglefjeld ved Bulbjerg.

Bulbjerg Fuglefjeld og Bunker

Fuglene strømmer til Bulbjerg fra alle retninger, og der er massere af plads, for den massive klippe rejser sig 47 meter over havets overflade.

Det Grå Fyr

Det Grå Fyr blev indviet og tændt første gang den 1. november 1858, en halv time efter solnedgang. Det tog 4 år og kostede 200.000 rigsdalere at bygge...

Agger Tange i Nationalpark Thy

Et fredet naturområde og fugle reservat. Den sydligste del af Nationalpark Thy.

Ørnereservatet - Eagle World

Kom helt tæt på himlens konger – ørnene, når de udfolder sig lige over hovedet på publikum og se hvordan falkonererne træner rovfuglene.

Se alt

Slip nysgerrigheden løs

I Nordjylland findes autentiske dyreoplevelser, som bare venter på dig.

Aalborg Zoo

Udforsk verdens dyrearter med en tur i Aalborg Zoo, hvor du ligenu kan opleve de små isbjørneunger.

Nordsøen Oceanarium

Gå på opdagelse mellem de mange lærerige oplevelser i en af Nordjyllands største attraktioner, Nordsøen Oceanarium i Hirtshals. Mød klumpfisken i Nord...

Lille Vildmosecentret

Lille Vildmosecentret ligger midt i Lille Vildmose , som er et sandt paradis for naturelskere og historisk interesserede - Nordvesteuropas største la...

Family Farm FUN PARK

Oplevelsespark for hele familien! Masser af klappe- og kæledyr. Legemuligheder ude og inde.

Bondegårdsferie i Nordjylland
Vil du og din familie gerne lære landmandslivet bedre at kende? Så tag på en bondegårdsferie i Nordjylland, hvor du bor på eller ved bondegården i en selvstændig bolig eller eget værelse.