Gå til indhold

Cykelruter i Nordjylland

Foto: Mette Johnsen

Nordjylland er ideel til en ferie eller en dagsudflugt på cykel. Her findes både ruter til en stille og rolig tur i naturskønne områder, men også til de mere rutinerede motionscyklister, der foretrækker mere udfordrende ruter ved stranden eller i skoven.

Cykelferier & Cykelruter

Nordjylland byder på en række oplevelser, hvis du kan lide at opleve naturen på to hjul. Fra Skagen i nord og til Mariager i syd er Nordjylland nemlig dækket af et fintmasket net af afmærkede eller skiltede nationale, regionale og lokale cykelruter. Nordjylland er ideel til en cykelferie eller til en lokal dagsudflugt på cykel. Cykel på stranden, over hedestrækninger, gennem stille skove og besøg de mange hyggelige byer, som giver mulighed for tiltrængte pauser og optankning af fornyet energi.

Panorama cykelruter i Nordjylland

Panorama cykelruterne er et stort cykelturismetiltag og ruterne fører dig gennem noget af Danmarks smukkeste natur, forbi spændende seværdigheder og smuk natur, som oftest kun de lokale kender. I Nordjylland ligger Panorama-ruterne på vestkysten, og ruterne er lavet som rundture, så du kan starte ruten, der hvor det passer dig bedst.

Dreng og far  cykler i klitterne

Panorama cykelruter

Foto: Flying October

En tur på én af de nationale cykelruter i Nordjylland danner rammerne for en perfekt cykelferie med natur og lokale oplevelser

De regionale cykelruter

Nordjylland er fyldt med spændende byer og unik natur. Du finder en bred palette af regionale cykelruter for både garvede og nybegyndere. Oplev den friske luft, imens du cykler igennem naturskønne områder og får mindeværdige oplevelser.

De skønne cykelruter

Nordjylland gemmer på et væld af fantastiske skønne cykelruter. Både lokale og turister ved ikke altid, at de eksisterer. Du kan få et overblik over nogle af de cykelruter og cykelture som Nordjylland har at byde på rundt omkring i lokalområderne. 

Cykelområder i Nordjylland

Mange der er på ferie i Nordjylland ved ikke, at der rundt omkring gemmer sig en hel stribe af skønne cykelruter, der kan bruges som et godt alternativ til bilferien. Cykelruterne er oftest stier uden for megen trafik, som fører dig igennem flotte, grønne naturområder, parker og lokale søer. De lokale områder og ruter er både en tryg løsning til familieferien og til cykelturene med vennerne.

Oplevelser i Nordjylland

Find dine oplevelser til cykelferien eller til cykelturene i Nordjylland 

Far søn cykeltur mors
Cykelferie i Nordjylland
Pikkerbakken
Udsigtspunkter i Nordjylland
Feriehus ved Skallerup Klit
Overnatning
Hirtshals fyr
Seværdigheder

Del dine øjeblikke:

VisitNordjylland © 2022
Danish