Strandpige

Badestrande

De nordjyske kyster og strande er så brede og hyggelige, at børnene trygt kan boltre sig. Her indbyder strandene til sjov, leg og hyggelige stunder for store og små - og det er nemt at slappe af og nyde hinanden.

Udforsk de nordjyske strande

På østkysten og langs Limfjorden findes børnevenlige strande med roligt vand og trygge rammer, hvor børn elsker at bygge sandslotte og lege. Ved vestkysten er havet mere brusende - og hvor du med vind i håret, kan nyde de smukke brede sandstrande og de mest fantastiske klitplantager. Se de mange muligheder for en dejlig badeferie for hele familien her.

Aktiviteter ved stranden

Der er skønne aktiviteter og oplevelser til enhver lejlighed langs kysterne i Nordjylland. Skal der være fart over feltet, kan en tur i bølgen på surf board eller det mere rolige SUP board være en mulighed. En afslappende gåtur langs strandene er der rig mulighed for, hvor i samtidig kan starte jeres jagt på rav - nordens guld. Fiskeri er også en populær aktivitet langs kysterne og på moler. I udvalgte lystbådehavne kan der bookes fisketure med lokale både og lystfiskere.
Har i valgt jeres aktiviteter for foråret og sommeren?