VisitNordjylland
Strandpige

Badestrande

De nordjyske kyster og strande er brede og hyggelige. Her kan hele familien trygt boltre sig. Strandene indbyder til sjov, leg og hyggelige stunder for store og små. Det er nemt at slappe af, nyde hinanden og vandet her under solens stråler.

Udforsk de nordjyske strande

På østkysten og langs Limfjorden findes børnevenlige strande med roligt vand, lav vandybde og trygge rammer. Ved vestkysten er havet mere brusende - og hvor du med vind i håret, kan nyde de smukke brede sandstrande og de mest fantastiske klitplantager. På de nordjyske strande kan hele familien bygge sandslotte, spille bold og lege sammen. Se de mange muligheder for en dejlig badeferie for alle aldre.

Aktiviteter ved stranden

Der er skønne aktiviteter og oplevelser til enhver lejlighed langs kysterne i Nordjylland. Skal der være fart over feltet, kan en tur i bølgen på et surf board eller et SUP board være en mulighed. Du kan også tage en afslappende gåtur langs strandene, hvor du samtidig kan starte jagten efter rav - nordens guld. Fiskeri er også en populær aktivitet langs kysterne og fra molerne. I udvalgte lystbådehavne kan der bookes fisketure med lokale både og lystfiskere.
Har i valgt jeres aktiviteter for foråret og sommeren?

De 10 mest besøgte attraktioner i Nordjylland
Familie i river rafting i fårup
Dyreoplevelser
Elg stikker hovedet frem fra busk i Lille Vildmose
Seværdigheder
Lodbjerg Fyr i Nationalpark Thy ved solnedgang
Overnatning
Ruths Hotel værelse