Løkken Strand

Badestrande

Foto: Niclas Jessen

I Nordjylland er kyster og strande så brede og hyggelige, at børnene trygt kan boltre sig. Her indbyder strandene til sjov, leg og hyggelige stunder for store og små - og det er nemt at slappe af og nyde hinanden.

Udforsk de nordjyske strande

På Østkysten og langs Limfjorden findes roligt vand med trygge rammer, som børnene elsker at bygge sandslotte og lege i. Ved Vestkysten er havet mere brusende - og hvor du med vind i håret, kan nyde de smukke brede sandstrande og de mest fantastiske klitplantager. Se de mange muligheder for en dejlig badeferie for hele familien her.

Strande ved Vesterhavet

Det siges, at vestkysten har det hele til den perfekte badeferie - gyldent-hvidt sand, bløde bølger og friske vinde.

Strande på Østkysten

Langs Nordjyllands østlige kyst finder du ikke bare idylske badebyer, du kan også være så heldig at finde din helt egen bade-ø. Her er rig mulighed for at holde en børnevenlig badeferie med masser af bad og leg i vandkanten.

Se alt

Aktiviteter ved stranden

Vesterhavet, Kattegat og Limfjorden omgiver Vendsyssel, imens Mariager Fjord skærer sig ind i landsdelen. 

Sejlture og maritime oplevelser

I Nordjylland findes en masse maritime oplevelser, som du udforske hele året rundt. Tag på fisketur, nyd en fiskefilet ved lystbådehavnen eller tag med til de mange maritime festivaler i sensommeren.

Surfing i Nordjylland

I Nordjylland er der rig mulighed for, at prøve kræfter med surfing for her er mulighederne mange, uanset om du er nybegynder eller en rutineret surfer.

Alternative badeture

Nordjylland har også meget at byde på, når du ønsker en dukkert, prøv et af havnebadene, som også byder på andre aktiviteter for alle.

Vestre Fjordpark

Vestre Fjordpark, tidligere Friluftsbadet, åbnede igen i 2017 og er nu forvandlet til et 165.000 m2 stort sommerparadis og samlingssted, som byder på ...

Lindholm Strandpark

Har du brug for en pause fra byen? Vil du have oplevelsen af at være i naturen, men uden at rejse langt? Så tag en tur i Lindholm Strandpark, et smukt...

Hou Havn

Hou Havn ligger direkte ud til Kattegat. Det er et gammelt fiskerleje, hvor fiskeri foregik direkte fra stranden. Havnen blev bygget i 1946, og en lys...

Nibe Fjordbad

Nibe Fjordbad er for både store og små vandhunde i alle aldre, hele året! Lige syd for storbyen, Aalborg, finder du Nibe Lystbådehavn, hvorved du find...