VisitNordjylland
Badebro med badere

Bademuligheder ved fjordene

Fjordene i Nordjylland er fyldte med skønt vand, gode bademuligheder og er samtidig en dejlig kontrast til det til tider livligere øst- og vestkyster. 

Opdag og oplev fjordene

De nordjyske fjorde byder både på afslapning, børnevenlige strande og gode muligheder for vandaktiviteter. Fordelene ved at bade i fjordene er, at vandet er roligt, uden store bølger og stærk strøm, som forekommer oftere ved Vesterhavet.

Både ved Limfjorden og Mariager Fjord findes fine friluftsbade og havnebassiner, som er attraktive steder på varme sommerdage. Her er der faciliteter, som kan benyttes af hele familien. Langs fjordene er der lækre betingelser til at wind- og kitesurfe, muligheder for leje eller brug af medbragt SUP boards, eller opleve kanoens og kajakkens verden med familien eller vennerne. Efter en lang dag i solen og vandet er der rig mulighed for restaurant- og cafébesøg i byerne.

Naturen omkring fjordene og langs strandene er rig på forskelligt plante- og dyreliv, hvor du også kan være heldig at finde fossiler i skrænterne

Her kan du bade i fjordene

Liste
Kort
Oplevelser
Østerhurup familie
Seværdigheder
Lodbjerg Fyr i Nationalpark Thy ved solnedgang
De 10 mest besøgte attraktioner i Nordjylland
Familie i river rafting i fårup
Aktiv ferie i naturen
North Shore Surf Løkken familie