Gå til indhold
Sillerslev Strand
badepige

Badeferie i Nordjylland

Foto:Mette Johnsen&Mette Johnsen

Hold ferie ved kysten

I Nordjylland er kysterne og strandene så brede og hyggelige, at alle trygt kan boltre sig. Her indbyder strandene til sjov, leg og hyggelige stunder for store som små - og det er nemt at slappe af og nyde hinanden. På østkysten og langs Limfjorden findes roligt vand med trygge rammer, som børnene elsker at bygge sandslotte og lege i. Ved vestkysten er havet mere brusende - og hvor du med vind i håret, kan nyde de smukke brede sandstrande og de mest fantastiske klitplantager. Læs om de mange muligheder for en dejlig badeferie for hele familien her.

Badeferie ved de nordjyske strande

I Nordjylland ved Vesterhavet er der klitter, sand og brusende vand så langt øjet rækker, hvor østkysten og fjordene byder på mildt badevand og hyggelig maritim stemning. En badeferie i Nordjylland skaber de perfekte rammer for at kunne koble af og få ladet batterierne op. Det giver en helt unik mulighed for at gå lange ture på stranden, hoppe i vandet, hvis temperaturen og vejret er til det - og til at lære børnene at slå smut med flade sten, bygge sandslotte i vandkanten eller til at slikke sol i klitterne.

De nordjyske badebyer

På østkysten langs Kattegat finder du kystbyerne med de livlige havne og de mange børnevenlige strande. I baglandet ligger de store hedearealer, bakkede landskaber og plantager. Her kan du finde både fred og ro og langt til naboerne, men også liv og glade dage, mange mennesker og et spændende kultur og natte liv. 

Del dine øjeblikke:

VisitNordjylland © 2022
Danish