VisitNordjylland
Dovendyr kravler i lian i Zoo
Aalborg Zoo

Aalborg Zoo

Udforsk verdens dyrearter med en tur i Aalborg Zoo, hvor du ligenu kan opleve de små isbjørneunger.

Aalborgs vilde verden helt tæt på 

I Aalborg Zoo kan du opleve en verden af eksotiske dyr helt tæt på. Kom helt tæt på kænguruer og flamingoer i deres anlæg og sig hej til gederne og alle de små gedekid. Haven har som den eneste zoologiske have i Danmark afrikanske elefanter, orangutang og asiatiske løver. De asiatiske løver er stærkt truede i naturen, og findes i dag kun i den 1.400 km2 store skov kaldet Gir reservatet i Indiens Gujarat provins. Aalborg Zoo er avlskoordinator for denne art, og har dermed en stor aktie i at arten består fremadrettet.

Elefant i Aalborg Zoo
Aalborg Zoo

Fodringer i Aalborg Zoo 

Hver dag kan du se dyrene blive fodret af dyrepasserne. Dyrepasserne står klar til at fortælle og besvare spørgsmål om de mange eksotiske, og i mange tilfælde truede, dyr i haven. Følg med i hvilke dyr der bliver fodret og tjek dagens program når du skal i Zoo. Desuden bydes der på underholdning og læring på Zoofari-scenen for dem, der vil vide endnu mere om dyrene. Vær med når dyrepasserne fortæller om bl.a. genudsætninger af dyr fra zoologiske haver og meget andet spændende. 

Løveunger i Aalborg Zoo
Aalborg Zoo

Er du vild med dyr?

Aalborg Zoo har åben året rundt, faktisk har haven kun lukket to dage om året! Med et årskort til Aalborg Zoo kan du besøge haven og dyrene lige så ofte du vil, og du får gratis adgang samt en lang række rabatter hos andre attraktioner i Danmark. Kom og følg dyrenes hverdag, deres unger eller leg på de attraktive legepladser. Kom med på morgenbesøg og vær med, når dyrene vågner. Du har fri adgang til alle årets spændende arrangementer i Zoo, og du kan også tage en ven gratis med i Zoo i den særlige årskortweekend. Åbningstiderne varierer i løbet af året, så find alle åbningstider i Aalborg Zoo.

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Mølleparkvej 63

9000 Aalborg

Koordinater

Længdegrad : 9.899862

Breddegrad : 57.038319