Oplevelser for 2 i Nordjylland - parferie og romantiske ophold | VisitNordjylland
Nord for det du kender

Find tid til hinanden

Nord for det du kender

Oplevelser for to

Nyd tosomheden og de romantiske overraskelser, som landet nord for det du kender byder på. Tag kæresten i hånden, smag på de gastronomiske oplevelser og lad jeres sanser forkæle. Her finder I tid til hinanden i romantiske, rolige og naturlige omgivelser, og her er stikket let at trække ud. Mærk den nordjyske kærlighed, hvor I kan overnatte i smukke omgivelser med det brusende Vesterhav ved jeres side. Her findes nogle af Danmarks dejligste badehoteller og forkælelse som I sjældent har mærket det, kom hjem fra Nordjylland med fornyet energi.

Romantiske steder i Nordjylland

Få gode tips til romantiske oplevelser i rolige omgivelser. Der er garanti for en dejlig ferie, hvor i dyrker tosomheden og kærligheden til hinanden.

Forkælelse og velvære

Forkælelse kan være mange ting. Det kan være ren afslapning - en pause fra en travl hverdag med gastronomiske smagsoplevelser, en shoppetur eller en gang wellness med massage.

Gastronomi i Nordjylland

Her nord for det du kender lever vi af og med naturen. Her er fisken altid frisk, og vi har stor kærlig til det håndværk, som fremstiller de velsmagende fødevarer. 

Nordjyllands bedste restauranter

Her finder du Nordjyllands bedste spisesteder i følge White Guide - ideelle til romantiske oplevelser for 2 - eller hvis I bare vil spise rigtig godt!

Byoplevelser i Nordjylland

Byerne er i en klasse for sig, her i landet nord for det du kender. Lad dig forføre af den nordjyske hovedstad - Aalborg, eller mærk pulsen i lokalområdet.

Nyd kunsten og kulturen i Nordjylland

Nord for det du kender er det ingen kunst at hygge sig, der er rig mulighed for at opleve kulturelle perler.

Lokale smagsoplevelser

Gå på opdagelse i den lokale gastronomi samt de lokalt dyrkede og producerede fødevarer i Nordjylland. Her - nord for det du kender - er der nemlig fyldt med lækre råvarer og unikke madoplevelser.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.