Gå til indhold
Fårup Sommerland forlystelser
Aalborg Zoo Abe

Oplevelser i Nordjylland

Foto:Fårup Sommerland&Aalborg Zoo

Oplevelser for alle i Nordjylland

Her er plads til både små og store. I Nordjylland er der altid noget at give sig til. Udforsk kysterne med mulighed for aktiviteter til vands eller oplev den smukke natur, som pryder hele landsdelen. Byerne i Nordjylland byder på kultur og historie i en klasse for sig, og når det er tid til at spise, har Nordjylland nogle af de bedste restauranter og hyggeligste caféer. 

Ferie i Nordjylland handler om oplevelser, at nyde livet og få en pause fra hverdagen. Her er der højt til loftet, og masser af tid til at være sammen. Tid til børnene, til at grine, til at blive forkælet, til at hygge og til at slappe af.

Store oplevelser i naturen

Dreng løber i Rebild Bakker

Naturen i Nordjylland

Foto: Mette Johnsen

Oplev de populære attraktioner

I det nordjyske finder du populære attraktioner for alle aldre. Du får inspiration til din ferie og til at udvælge, hvilke attraktioner i skal prøve kræfter med. Der er attraktioner til enhver lejlighed og til alt slags vejr - ved i hvad i vil prøve?

Oplev roen i Nordjylland

Forkæl dig eller din partner med massage, skønne bade og lækre behandlinger. Få pulsen helt ned og slap af i rolige omgivelser i nordjyske wellnessområder. Bliv inspireret til, hvilken wellness afdeling du skal besøge. 

Udsigt over Bulbjerg
Naturområder
Hotel Nor fiskeanretning
Gastronomi i Nordjylland
Feriehus ved Skallerup Klit
Overnatning
Hirtshals fyr
Seværdigheder

Del dine øjeblikke:

VisitNordjylland © 2022
Danish