Nyt livet i Nordjylland | VisitNordjylland

Nyt livet i Nordjylland

En kjent nordmann har i over 100 år vært en populær, norsk museumsgjenstand, og vi tenkte derfor det var på tide at han fikk hygge seg på en velfortjent ferie i Nordjylland.

Du kan også nyte livet i Nordjylland, her er det virkelig fint. Nyt de hvite sandstrendene, opplev de hyggelige byene og la deg imponere over vakker natur. Utforsk sanddynene, besøk en badeby eller ta deg en sykkeltur langs kysten i vakre Nordjylland.

Her finner du noen av de beste opplevelsene Nordjylland har å by på. La deg inspirere til din neste ferie i Nordjylland.

Skallerup Seaside Resort

Skallerup Seaside Resort ligger midt i klitterne, direkte ud til det brusende Vesterhav - og med adgang til vandland, legeland, wellness og et væld af aktivitetsfaciliteter for hele familien.

Oplev Nordjylland

Aktiviteter i Nordjylland

Nordjylland byder på et væld af aktiviteter, hvad enten du er til fart og spænding eller afslapning i ro og mag. Her i Nordjylland er der tid og plads til at få pulsen op, til at grine, bade og til at leve.

Attraktioner i Nordjylland

Nordjylland byder på oplevelser for både store og små - uanset vind og vejr! Find her et udvalg af de bedste attraktioner og seværdigheder, Nordjylland kan byde på.

Begivenheder i Nordjylland lige nu

Se vores udvalgte begivenheder netop nu og find oversigten over arrangementer i nærheden af dig

Overnatning i Nordjylland

Nordjyllands enestående natur og kulturoplevelser er lige udenfor døren året rundt. Slap af på hotellet i byen, badehotellet ved stranden eller den hyggelige kro i skoven. Se muligheder her.

Book forårs oplevelser

Nordjyllands begivenheder

#visitnordjylland på Instagram

Tilmeld nyhedsbrev