Mobil First! | VisitNordjylland default news

Mobil First!

Tiltrods for at mange trækker stikket og slukker mobiltelefonen når de holder ferie, steg antallet af besøgende på VisitNordjylland.dk med næsten 25% i juli måned, sammenlignet med juli 2016. 

 

Når vi dykker ned i tallene for juli måned 2017, viser de at antallet af mobile søgninger var på 78% og kun 22% søgninger fra desktop. Det siger noget om, at turisterne bruger deres mobiltelefoner og tablets til at søge informationer om Nordjylland, mens de er på ferie i Nordjylland. Dette er ikke nogen nyhed, tendensen har været længe undervejs. Allerede i juli 2013 overgik antallet af mobile internet-brugere antallet af desktop-brugere. 

 

Ser vi på fordelingen hen over sommeren, så er juli den måned med flest mobile internet-brugere, men tendensen er tydelig, antallet af mobile internet-brugere er stigende. 

 

Disse tal bestyrker VisitNordjyllands fokus på Mobile First, hvor teknologi og indholdsproduktion til web, og sociale medier først og fremmest skal rettes mod brug på smartphones. 

”Mobiloptimeret” er ikke godt nok, og er ikke Mobile First! Tankesættet skal vendes på hovedet og rækkefølgen er Mobile First og dernæst ”desktopoptimeret! Og det handler ikke kun om teknologi, men i endnu højere grad også om det kreative arbejde og processen med at skabe indhold. Derfor vil vi i VisitNordjylland fremadrettet først og fremmest producere indhold til mobile platforme.

Del denne side