Konkurrence: juletestside | VisitNordjylland

Konkurrence: juletestside

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET

Nu har du chancen for at vinde den VILDESTE efterårsferie med de allerbedste oplevelser i Aalborg. Vi udlodder en sjov og spændende familietur for 2 voksne og 2 børn med overnatning på Cabinn i familieværelse, der ligger lige midt i Aalborg ved gågader, restauranter og super hyggeligt havnemiljø.

Præmien indeholder:

  • 2 x overnatning for 4 personer i familieværelse på Cabinn
  • 4 x entre til Aalborg Zoo
  • 4 x entre til Springeren – Maritimt oplevelsescenter
  • 4 x entre til Aalborg Forsvars- Og Garnisonsmuseum
  • Gavekort til Leo’s Legeland

Præmiens samlede værdi er 3.300 kr. og kan ikke byttes til kontanter.
Konkurrencen kører fra den 28. august til den 25. september kl. 12.00, vinderen får direkte besked.

Du skal blot besvare spørgsmålet nederst på siden for at deltage i konkurrencen. Få et hint til svaret.

Aalborg Zoo
Aalborg Zoo i Nordjylland byder på dyrebare oplevelser - året rundt! Med langt over 100 forskellige eksotiske dyrearter er der lærerige oplevelser til hele året. Du kan følge dyrenes tilpasning til årstiderne, og se dyreungerne vokse. Og du kan gå på jagt efter de særprægede og mindre kendte dyr, for i Aalborg Zoo møder du 11 ud af de 12 mest populære zoo-dyr, og som eneste sted i Danmark, kan du se den afrikanske elefant, en Borneo orangutang og den asiatiske løve. 

Cabinn
CABINN Aalborg Hotel ligger i Aalborgs hyggelige bymidte og med en storslået udsigt til Limfjorden, som du kan nyde fra hotellets morgenmadscafé. Hotellet er centralt placeret på havnefronten med Nordkraft og Utzon Center som nærmeste naboer, mens banegården, Jomfru Ane Gade, Aalborg Kongres & Kultur Center og Aalborg Teater kun er få minutters gang fra hotellet.

Springeren – Maritimt oplevelsescenter
Springeren - Maritimt Oplevelsescenter åbner op for en verden fuld af maritime effekter og oplevelser for hele familien. Med et område på over 15.000 kvm. er der masser af plads til at boltre sig på. Med over 600 modelskibe i alle størrelser, masser af fortællinger fra bl.a. Aalborg Havn, Aalborg Værft, Farvandsvæsenet og Søværnet er der nok at gå i krig med. Kom op i Springeren – den sidste danskkonstruerede og -byggede ubåd. Springeren var i drift helt indtil 1989.

Aalborg Forsvars- Og Garnisonsmuseum
Aalborg forsvars- og garnisonsmuseum byder på oplevelser for hele familien. Her er der en samlet udstilling om totalforsvaret og besættelsen. I en hangar fra anden verdenskrig, kan du komme tæt på håndskydevåben, køretøjer, kanoner, jægerfly, politimotorcykler og meget mere. Der er nemlig i udstillingerne lagt vægt på, at du i størst muligt omfang kan røre ved og afprøve de udstillede genstande.

Leos Legeland
Leo’s Legeland er et hit for hele familien! Et kæmpe legeland, med masser af sjov og spas for børn i alle aldre og deres forældre og du kan boltre dig i de mange forlystelser ligeså længe du vil! Her findes babyområde, boldhav, boldkanoner, edderkoppespind, megabolde, et piratskib, en slangerutsjebane, en sportsarena, trampoliner, et næsten ægte vandfald og skulle du blive sulten sørger Leo for lækker mad i Leo’s Café.

Svar på spørgsmålene her nedenfor for at deltage i konkurrencen:

Del

Del denne side

Aalborg Zoo

Slip nysgerrigheden løs sammen med løveungerne nord for det kendte.

Aalborg

Mærk pulsen i Aalborg

Konkurrencer

Deltag i vores vores konkurrence og vind skønne oplevelser i Nordjylland! En sand fornøjelse at kunne sende glade konkurrence-vindere ud på oplevelser i Nordjylland!

Sensommer

Nordjysk sensommer byder på lækre lokale smagsoplevelser og masser af aktive oplevelser i Nordjyllands skønne natur og hyggelige byer. Få overblikket her. 

Sjov og spas for børn i Nordjylland

Nordjylland er fuld sjove og dejlige aktiviteter for børn og barnlige sjæle - skal der fart på med vilde forlystelser aktiviteter, ses på dyr eller måske rejses tilbage til vikingetiden?

Byoplevelser i Nordjylland

Byerne er i en klasse for sig, her i landet nord for det du kender. Lad dig forføre af den nordjyske hovedstad - Aalborg, eller mærk pulsen i lokalområdet.

Dyreoplevelser i Nordjylland

Nordjylland byder på masser af sjove og imponerende dyreattraktioner. Uanset, om du er til dyreparker, akvarier, klappedyr eller oplevelsescentre, så er der masser af muligheder i Nordjylland.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.