Gå til indhold

Norskov på TV2

Norskov er en af TV 2's tv-serier, der er optaget i Nordjylland! Vi guider dig her til et blik bag krimiserien og den rå kulisse.

Norskov, TV 2's tv-krimi, er optaget i Frederikshavn. Du vil hurtigt se, at de to byer har slående mange ligheder, som navnene på byernes ishockeyhold, "White Hawks". Vi guider dig her bag kulissen på tv-serien.

Serien er filmet på location i Frederikshavn, så der er rig mulighed for at se steder fra byen i serien, blandt andet Frederikshavn Rådhus og Iscenter Nord, Frederikshavns ishockeystadium. Tv-serien tegner nok et mere dystert billede af byen, end flere frederikshavnere kan genkende.

Om TV 2's tv-serie Norskov

Politidramaet omhandler den lokalfødte politibetjent, Tom Noack, der efter 20 års fravær vender hjem til den rå by Norskov, hvor han hurtigt hvirvles ind i en narkoefterforskning, som kommer helt tæt på de mennesker, han engang – og måske stadig – holder af. Tom skal rydde op i byens rå gadenarko, men bliver fanget i flere dilemmaer, da sagen bliver både mere omfattende og mere personlig.

Serien er skrevet af Dunja Gry Jensen, som også har skrevet serier som ”Sommer”, ”Taxa” og et enkelt afsnit af ”Rejseholdet”, mens Louise Friedberg er instruktør. De blev straks forelskede i Frederikshavns havn, skibe, kraner og morænelandskab. Dog handler serien ikke om en by, men om et Danmark, som bærer præg af krisen og som udfordres økonomisk, globalt og værdimæssigt.

Del dine øjeblikke:

VisitNordjylland © 2022
Danish