Information til pressen | VisitNordjylland
Mødeturisme

Information til pressen

Velkommen til VisitNordjyllands presseside. Her finder du nærmere information om:

Pressekit

I vores pressekit om Nordjylland finder du alt, hvad du har brug for af information om Nordjylland og anbefalinger til nordjyske seværdigheder og arrangementer. Gå til pressekit.

Tal og analyser

VisitNordjylland gennemfører løbende forskellige analyser og laver statistiske opgørelser af turismen i Nordjylland. Derudover laver vi også en række andre analyser som et led i aktuelle projekter i samarbejdet med turisterhvervet. Det kunne evt. ære en imageanalyse på Mariagerfjord eller en kendskabsanalyse af danske kystbyer. Læs flere statistikker, resultater og erfaringer her.

Overnatninger i Nordjylland

De nordjyske overnatningstal bygger på Danmarks Statistiks månedlige indberetninger fra overnatningsstederne, og selvom der er stigning i tallene over hele linjen, så er det især de udenlandske gæster, som i større grad vælger at blive natten over i Nordjylland. Se de seneste overnatningstal.

Målgrupper

VisitNordjyllands primære målgruppe er voksne par, som prioriterer det gode liv, gåture i grønne omgivelser og god mad på restauranter. En anden stor målgruppe er børnefamilier, der vil holde ferie i børnevenlige, naturskønne rammer med mulighed for lokal udforskning og spændende attraktioner. For især disse målgrupper er mulighederne for et skønt ophold i Nordjylland nærmest uendelige. Læs mere om vores målgrupper.

Der er meget, meget mere info at dykke ned i her på visitnordjylland.dk, og vi vil gerne opfordre dig til bruge lidt tid på at klikke rundt og se nærmere på, hvad Nordjylland har at tilbyde.

Billeder og info

Mangler du gode billeder til din historie, eller brænder du inde med spørgsmål? Så kontakt gerne:

Rebecca Green Cupido

Kommunikationskonsulent i VisitNordjylland

Tlf.: 31 16 57 55 

Email: rebecca@visitnordjylland.dk

Del denne side

Mand med bærbar computer

Pressekit

Find inspiration og fakta til pressehistorien om Nordjylland. Hvis du ikke finder lige præcis den vinkel du ønsker, er du velkommen til at kontakte vores pressemedarbejder.

VisitNordjyllands logo

Download VisitNordjyllands logo i diverse filformater. Filerne er både til tryk og online brug, og findes i flere forskellige sprogvarianter.