VisitNordjylland
Hvalpsund strand badebro Vesthimmerland
Hvalpsund

Vesthimmerland

Vesthimmerland er specielt kendt for Muslingebyen Løgstør - den hyggelige havneby ved Limfjorden - men der er også meget meget mere.

Vesthimmerland er karakteriseret ved spændende havneområder, karakteristiske kulturoplevelser og smuk natur. Med udsigt til Limfjorden er det et område, der bestemt tiltaler de havneinteresserede, eller de sulte som har smag for muslinger og østers.

Limfjordsmuseet i Løgstør
Limfjorsmuseet

Aktiviteter og oplevelser

I Vesthimmerland findes mange muligheder for aktiviteter og naturoplevelser. Besøg de dejlige strande, prøv en cykeltur, en vandretur eller et spil golf på et af de fire golfanlæg, f.eks. hos Himmerland Golf og Spa. Gå på opdagelse i alle attraktioner i Vesthimmerland.

Pige med is på Blokhus strand

Spisesteder og smagsoplevelser

I Vesthimmerland er der rig mulighed for store smagsoplevelser. Du kan blandt andet besøge Kanalfogedens Køkken og Restaurant P.O.L.O, som begge er på listen over Nordjyllands bedste restauranter. Er du mere til fisk og skaldyr, så må du endelig ikke gå glip af den årlige Løgstør Muslingefestival eller Muslingepremieren. Udforsk alle mulighederne.

Byer i Vesthimmerland

Hvad kan du forvente at finde, når du besøger en af Vesthimmerlands mange byer? Byerne har meget forskellige udtryk, men du kan bestemt forvente at finde charmerende kroge, dejlige stemning og lokale i godt humør. Gå bland andet på opdagelse i AarsFarsøAalestrup eller Hvalpsund

Løgstør havnebåd
Glad familie

Overnatningsmuligheder

Sommerhus, campingplads, shelter, hotel eller Bed & Breakfast. 
Vesthimmerland har det hele. Udforsk alle overnatningsmuligheder i Vesthimmerland.

Mere inspiration

Kontakt endelig VisitVesthimmerland, som altid står klar til at hjælpe med inspiration til rejser i deres område. De kan kontaktes på telefon +45 53 88 79 99 eller via e-mail på info@visitvesthimmerland.dk

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Toldbodgade 8

9670 Løgstør

Koordinater

Længdegrad : 9.2451896

Breddegrad : 56.9674941