Tversted Strand drager Turismeudvikling Hjørring

Tversted

Foto: VisitNordjylland

Tversted er en lille hyggelig landsby bebygget med smukke, gamle huse i egnens stil. Kører du direkte gennem Tversted, kommer du til en af vestkystens bedste og bredeste strande med høje klitter og store vidder.

Alle aktiviteter nær Tversted

Foto: VisitNordjylland

Alle attraktioner nær Tversted

Foto: Turismeudvikling Hjørring

Nyd den fantastiske strand ved byen, sejl i kano på Uggerby Å eller gå på opdagelse i byens antikforretninger, gallerier og små kunsthåndværkere, der laver keramik, glaskunst, strik og billedkunst af høj kvalitet. Områdets største attraktion er Det Blå Ishus, hvor den hvide guf på toppen af isen er på grænsen til det magiske.

I nabobyen Bindslev finder du også Ørnereservatet, hvor du kan opleve himmelens konger helt tæt på.

Begivenheder - Det sker i Tversted

I Tversted kan du komme på "bunker-ture", hvor du bliver guidet rundt til de gamle bunkere i området, og hvert år i uge 42 summer Tversted af jazz, når der afholdes Tversted Jazzy Days. Se kommende begivenheder i Tversted

Cæcilie Norby Jazz Duo på Tannishus

Cæcilie Norby Jazz Duo giver koncert på Restaurant Tannishus i uge 42, hvor hele Tversted emmer af skønne jazz-toner, når der afholdes Jazzy Days. Pris pr. person: 225,- Der er også mulighed for overnatning. Bestil billetter på ticketmaster.dk

Overnatning i Tversted
I Tversted og omegn er der rig mulighed for at campere, overnatte på naturlejrplads eller leje et privat værelse.
Spisesteder i Tversted
I Tversted finder du mange hyggelige fiskerestauranter, som for eksempel Tversted Strandkro, hvor du kan få et lækkert måltid mad.

Find mere inspiration til din ferie i Tversted på www.tversted.dk.