VisitNordjylland
Hundeluftning strand Lønstrup

Saltum

Saltum strand er et frodigt område med både strand-, skov- og plantageområde i Jammerbugten - her er mulighederne mange.

Naturrige Saltum

Området ved Saltum er meget populært. Her finder du en enestående sandstrand, der er ideel til badning med sit rene vand og blå flag. Stranden ligger i forlængelse af stranden i Blokhus, og der er derfor hurtig adgang til sommerhusene i Blokhus. Det rolige og meget familievenlige område byder på et utal af aktivitetsmuligheder for hele familien. I dette skønne område er det pragtfuldt at campere eller bo i sommerhus, da her er mere fredeligt end inde i de lidt større badebyer. Og Saltum by ligger kun et par kilometer fra stranden, hvor du finder et bredt udbud af butikker og et par hyggelige spisesteder.

Tre på mountainbike cykeltur

Slettestrand

Jammerbugtens alpeland

Kært barn har mange navne. Området omkring Saltum kaldes også for Jammerbugtens alpeland, hvilket måske giver mere mening, hvis man tager i betragtning at Saltums 100 meters bakker, i forhold til resten af Danmark, næsten er at regne som bjerge! Overalt vrimler det med dyr og fantastiske naturoplevelser - og ikke mindst fred og ro.

Bag klitterne er området præget af store, kuperede plantageområder med klitter, skov og naturstier. Mellem Saltum og Grønhøj ligger reservatet Lille Norge. De smukke, fredede skov- og naturarealer går helt ned til Vesterhavet og indbyder til vandreture. Fra udsigtspunktet Guldagerhøj i Lille Norge kan man nyde udsigten over hele Jammerbugten.

Skru op for oplevelserne

Skulle tempoet blive for langsomt og behovet for oplevelser med fart over feltet melde sig, ligger Fårup Sommerland kun en kort køretur væk. Her er der garanti for sjov og oplevelser for hele familien. Her kan det indre legebarn blive sluppet fri i en forlystelsespark med over 60 forskellige forlystelser.

For mere information om Saltum, besøg Destination Nordvestkysten.