VisitNordjylland
Østerhurup badepige

Sæby

Sæby er indbegrebet af dansk købstadsidyl og attraktiv ferieby med direkte adgang til den brede, børnevenlige strand på østkysten. Her kan du opleve et gammelt købstadsmiljø med ældre, velholdte huse, gågade, torve, brostensbelagte gader, havnemiljø og den skønne vandmølle.

Aktiviteter og oplevelser

Sæby er en populær feriedestination, da den har et væld af mulige aktiviteter. Her kan du slentre ned gennem de hyggelige gader og betragte husene samt kunsthåndværkerne, der i Algade ligger side om side med ravsliberen og glaspusteren. Besøg også den lokale havn, hvor der om sommeren altid er liv og glade dage. En tur langs strandpromenaden med de lækre fiskerestauranter er et must. Du kan også tage på museum, tage et slag golf eller nyde de grønne skovområder.

Find alle aktiviteter nær Sæby her

Begivenheder i Sæby

I Sæby afholdes der ofte guidede byvandringer på både dansk og tysk samt ravindsamlingsture. I september afholdes der desuden Fiskens Dag, hvor der er underholdning for hele familien og naturligvis smagsprøver og konkurrencer. På både Sæbygård og Voergård Slot er der i juletiden masser af aktiviteter med julehygge, boder og underholdning.

Se alle events nær Sæby her

Tallerken anretning
Spisesteder i Sæby

Du finder mange hyggelige restauranter og kroer i byen, som især slår sig op på lækre fiskeretter. 

Familie på camping
Overnatning

Skal du overnatte, har byen det meste, både hoteller, bed & breakfasts, campingpladser, hytter, hostels og ferieboliger. Vil du overnatte i det fri, er der også naturlejrpladser.

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Algade 21-15

9300 Sæby

Koordinater

Længdegrad : 10.5207423

Breddegrad : 57.334204