Sæby børn
Sæby

Sæby

Sæby er indbegrebet af dansk købstadsidyl og attraktiv ferieby med direkte adgang til den brede børnevenlige strand på østkysten. Her kan du opleve et gammelt købstadsmiljø med ældre, velholdte huse, gågade, torve, brostensbelagte gader og vandmøllen.

Sæby - A true feeling og Scandinavia Video

Aktiviteter og oplevelser

Sæby er en populær feriedestination, som har et væld af aktiviteter. Her kan du slentre ned gennem de hyggelige gader og betragte husene samt kunsthåndværkerne, der i Algade ligger side om side med ravsliberen og glaspusteren. Besøg også havnen og strandpromenaden med de lækre fiskerestauranter eller tag på museum, ud at golfe eller nyd den grønne skov i området.

Find alle aktiviteter nær Sæby her, eller få lidt inspiration nedenfor

Begivenheder i Sæby

I Sæby afholdes der ofte guidede byvandringer på både dansk og tysk samt ravindsamlingsture. I september afholdes der desuden Fiskens Dag, hvor der er underholdning for hele familien og naturligvis smagsprøver og konkurrencer. På både Sæbygård og Voergård Slot er der i juletiden masser af aktiviteter med julehygge, boder og underholdning.

Se alle events nær Sæby her

Havtorn efterår Sæbygaard Skov
Spisesteder i Sæby

Du finder mange hyggelige restauranter og kroer i byen, som især slår sig op på lækre fiskeretter. 

Sæby børn
Sæby
Overnatning

Skal du overnatte, har byen det meste, både hoteller, bed & breakfasts, campingpladser, hytter, hostels og ferieboliger. Vil du overnatte i det fri, er der også naturlejrpladser.

Åbn i Google Maps
Adresse

Algade 21-15

9300 Sæby

Koordinater

Længdegrad : 10.5207423

Breddegrad : 57.334204