Familie og surf i Løkken

Populære destinationer

Foto: Niclas Jessen

Der er masser af underholdning for hele familien i Nordjylland. Du kan soppe i strandkanten, tumle i klitterne og spise is på en havnemole. Nyd de mange oplevelser og skab fantastiske ferieminder i Nordjylland.

Hold ferie ved Østkysten

Østkysten

Nordjyllands østkyst strækker sig fra Skagen mod nord til Øster Hurup. Langs Kattegats kyst finder du nogle af Danmarks mest børnevenlige  sandstrande .

Aalborg

Slip nysgerrigheden løs i det nordjyske, oplev byen som hele New York taler om, Aalborg - en levende og spirende lille storby med masser af puls, atmosfære, attraktioner og attraktive shoppingmiljøer året rundt.

Øster Hurup

Øster Hurup er en vaskeægte badeby, hvor du finder Danmarks mest børnevenlige strand, et hyggeligt havnemiljø samt en hovedgade spækket med restaurant...

Læsø

Solens stråler føles uendelige på Læsø. Her skinner solen mere end noget andet sted i Danmark – men Læsø har også meget andet at byde på. Få en forsma...

Hals og Hou

Omringet af fantastiske strande og store skove finder du Hals – den hyggelige fiskerby ved Limfjordens østlige munding.

Frederikshavn

Frederikshavn er en handelsby med sjæl, der årligt besøges af ca. fem millioner mennesker. Byens lys stråler dig i møde, når du ankommer med færge ell...

Hold ferie på Vestkysten

Vestkysten

Vestkysten i Nordjylland strækker sig fra Grenen ved Skagen til Agger i det sydlige Thy. Langs vestkysten ligger Skagen, Lønstrup, Løkken, Klitmøller og Blokhus, som med hver sin charme byder på hyggeligt bymiljø og dejlige badehoteller.

Blokhus

Den aktive ferieby Blokhus ligger lige ud til en af Nordeuropas bedste badestrande ved Vesterhavet og ikke langt fra forlystelsesparken Fårup Sommerland, Skulpturparken Blokhus, Center for Papirkunst og mange andre spændende attraktioner.

Skagen

Oplev de karakteriske gule huse, inspirerende museer samt et levende byliv kombineret med enestående naturoplevelser i Nordjyllands nordligste by Skagen.

Cold Hawaii i Thy

Cold Hawaii er surfernes betegnelse for kyststrækningen i Thy mellem Agger i syd og Hanstholm i nord, hvor der er intet mindre end 31 gode surfspots. Cold Hawaii har fået sit navn, fordi området har nogle helt særlige vindforhold, der minder om dem fra Hawaii.

Løkken

Løkken er en klassisk badeby på Nordjyllands vestkyst, hvor du finder en af Danmarks bedste badestrande.

Øer og fjorde

Er du vild med maritim stemning, lokale råvarer og alt godt fra fjorden? Så tag en tur til en af Nordjyllands skønne øer. De nordjyske øer giver ro i sjælen og et indblik i den nordjyske kultur.

Læsø

Solens stråler føles uendelige på Læsø. Her skinner solen mere end noget andet sted i Danmark – men Læsø har også meget andet at byde på. Få en forsma...

Mors

Midt i Limfjorden gemmer sig en ø, Mors eller Morsø, hvor karakteristiske og storslåede skrænter af moler hæver sig over vandet, og hvor naturen viser...

Egholm

Egholm er en lille ø-perle i Limfjorden, hvor du kan finde stilhed og ægte ø-idyl blot fem minutter fra storbyen. Oplev et rigt plante- og dyreliv ell...

Livø

Øens smukke natur og ro, gør at du kan gå i "Livø-mode". Her har man nemlig tid til at stoppe op og nyde roen. På Livø bliver du mødt af Forpagterne J...

Kom tæt på nordens byer

Hyggelige feriebyer

Bliv revet med af den magiske stemning i Nordjylland. Her finder du en perlerække af hyggelige badebyer, havnebyer og små landsbyer med hver sin charme.

Byferie i Nordjylland

I Nordjylland kan du forkæle smagsløgene med gastronomiske oplevelser, som du sjældent glemmer. Gå på opdagelse i en svunden tid eller udforsk den nordjyske kunst og kultur.

Byer og steder

Løgstør

I Muslingebyen Løgstør går gastronomi, kunst, kultur, musik og historie op i en højere enhed.

Frederikshavn

Frederikshavn er en handelsby med sjæl, der årligt besøges af ca. fem millioner mennesker. Byens lys stråler dig i møde, når du ankommer med færge eller ad motorvejen ind til Frederikshavn, og der er altid masser at opleve.

Thy

Thy er indbegrebet af vestkyst, vindblæst hår, høje bølger og naturoplevelser i verdensklasse med Nationalpark Thy, det Nationale Testcenter for Store Vindmøller, Danmarks eneste fuglefjeld og ikke mindst Cold Hawaii er Thy ikke til at komme udenom, hvis du er på tur i det nordjyske.

Brønderslev

Den søde duft af blomster fylder dine næsebor i den smukke Rhododendronpark, glade stemmer strømmer mod dine ører i hyggelig gader, og dejlige toner a...

Hirtshals

Befinder du dig i Vendsyssel er den aktive fiskerby, Hirtshals, bestemt et besøg værd. Her er der masser af liv og muligheder.

Hjørring

Kulturen ligger på spring, klar til at give dig nye oplevelser. Man kan nemlig ikke komme til Hjørring uden at blive ramt af kulturen. Museer, teatre,...

Lønstrup

Det lille fiskerleje har bevaret sin ægte charme og identitet. Omgivet af en storslået natur, tæt ved Rubjerg Knude Fyr, snor byen sig smukt bag de hø...

Rebild

En port til naturen, historien og aktive oplevelser i Rebild, Rold Skov og Rebild Bakker.

Mariager Fjord

Danmarks længste og smukkeste fjord, Mariager Fjord, finder du i Himmerland. Her er masser naturskønne områder, hyggelige byer og masser oplevelser.

Slettestrand

Slettestrand er et rekreativt område med noget af den smukkeste og mest varierende natur, som Danmark har at byde på. Nyd den brede sandstrand med  Blåt Flag , som er afskærmet af lave klitter. Derfor er det heller ingen overraskelse, at  TV2's Badehotellet er optaget her.

Sæby

Sæby er indbegrebet af dansk købstadsidyl og attraktiv ferieby med direkte adgang til den brede børnevenlige strand på østkysten. Her kan du opleve et gammelt købstadsmiljø med ældre, velholdte huse, gågade, torve, brostensbelagte gader og vandmøllen.

Tversted

Tversted er en lille hyggelig landsby bebygget med smukke, gamle huse i egnens stil. Kører du direkte gennem Tversted, kommer du til en af vestkystens bedste og bredeste strande med høje klitter og store vidder.

Ø-ferie i Nordjylland

Foto: VNJ