VisitNordjylland
Mor og børn spiser is i Mariager

Mariager

Tag på en fantastisk tur til charmerende og idylliske Mariager, rosernes by. Her er der er fyldt med hyggelige, skæve huse og brostensbelagte gader. Mariager er en by, der emmer af historie og charme.

Når man går en tur i Mariager, så føles det som at træde tilbage i tiden. Midtbyen emmer af romatik med flotte roser, bindingsværkshuse og snoede, brostensbelagte gader. Nyd en af de lækre vaffelis på torvet, duft roserne eller tag ud i det blå med veteranbanen. Nede ved havnen som ligger ud mod den smukke Mariager Fjord finder du restauranter, Saltcenter og lystbådehavn. 

Mariager har modtaget den fine certificering som Cittaslow By. Det har den betydning, at der bruges mange kræfter på at fremme byudvikling - bl.a. i forbindelse med at skabe en bestemt identitet for Mariagers fantastiske historie og natur. Derudover er bæredygtighed et stærkt nøgleord i denne sammenhæng. Læs mere om det her.

Aktiviteter i Mariager

Der er masser af ting at se i Mariager og i nærområdet, specielt hvis du søger oplevelser, hvor kultur og historie er i centrum. Tag på opdagelse i saltens verden ved Saltcenteret, stig ombord på "Svanen", der sejler ud på Mariager Fjord eller besøg den imponerende kirke. Der er masser af oplevelser, der venter på dig. Find alle aktiviteter nær Mariager her.

Oplev Mariager

Par på restaurant
Spisesteder i Mariager

Der findes flere restauranter og spisesteder i Mariager, men byen er kendt for sine smørrebrød og andre danske specialiteter. Nyd en lækker frokost helt ud til fjorden eller i midtbyen - uanset hvad du vælger, så er der garanti for charme, hygge og lækkert mad. 

 

Løvtag
Overnatning i området

I Mariager er der alle typer af overnatning. Du kan f.eks. overnatte på Hotel Postgården i centrum af Mariager eller på rosenbyens skønne og velplacerede campingplads, hvor du hver morgen kan vågne op til fjordudsigt. Du kan også vælge et motel eller bed & breakfast. Dine muligheder er mange, for at sove skønt i Mariager.

Rosenhaven Mariager Par
Attraktioner i Mariager

Mariager er en skøn by fyldt med oplevelser og seværdigheder for alle aldre. Her er mange attraktioner, gallerier og seværdigheder som du kan besøge. De ting du ikke må gå glip af, er her i linket.

Find mere inspiration til din ferie i i Mariager hos Destination Himmerland.

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Torvet 1

9550 Mariager

Koordinater

Længdegrad : 9.9804182

Breddegrad : 56.6506104