VisitNordjylland
Løkken strand og bunkere

Løkken

Løkken er en klassisk badeby på Nordjyllands vestkyst, hvor du finder en af Danmarks bedste badestrande.

Gennem gennerationer har feriegæster fra nær og fjern søgt til Vesterhavsbadebyen Løkken for at opleve havet, klitterne og den hyggelige by med sandstrand i gaderne. Badebyen ved Vesterhavet byder på caféliv, shoppingmuligheder og hyggelig atmosfære. I Løkken er stranden og havet en naturlig del af oplevelsen. Gå en tur langs kysten imellem fiskerbåde, bunkere og de karakteristiske hvide badehuse, der i sommerhalvåret skaber en helt særlig badestemning. Stort set året rundt kan du købe fisk på stranden og prøve kræfter med surfing.

Brede sandstrande ved Vesterhavet

Familie er på vej ud at surfe i Løkken
Løkken

Løkken Strand skal opleves, uanset om du vil bade eller ej. Hvert år fra maj til september måned kan du opleve de 500 ikoniske badehuse, som står mellem Løkken og Blokhus, der vidner om Danmarks historiske badekultur. På molen kan du nyde en is og de fantastiske solnedgange over Vesterhavet, mens en gåtur langs stranden vil byde på historiske vingesus med bunkere fra 2. Verdenskrig.

Pige surfer i Løkken
Løkken
Aktiv i Løkken

Løkken er også rig på aktive oplevelser, prøv lykken på et surfbræt hos det voksende North Shore Surf, hvor du kan føle det brusende Vesterhav på egen krop.

Aktiviteter og oplevelser

Løkkens butikker, caféer og spisesteder holder åbent i weekenderne året rundt og summer af liv hele sommeren, så det er altid muligt at gøre en god handel. Byen rummer også mange mindre gallerier, og bevæger du dig væk fra centrum, vil du opleve den gamle del af Løkken, hvor de gule fiskerhuse stadig ligger i de snoede gader. Udoforsk nogle af aktiviteterne og oplevelserne i Løkken herunder.

Historie og natur

Historie og smuk natur kan du også opleve i og omkring Løkken, hvilket gør byen til en af de mest populære feriebyer i Nordjylland. Der er både smuk arkitektur at finde, historiske varemærker og særpræget natur. Så om du har lyst til at fordybe dig i gamle fortællinger eller vil mærke nuet med varm sand under fødderne, kan Løkken tilbyde det hele.

Det sker i Løkken

Du finder et mangfoldigt udbud af events og begivenheder i Løkken året rundt. Om sommeren er det muligt at opleve den farvestrålende Blokhus Løkken Wind Festival, der foregår på den 15 km lange strand mellem Løkken og Blokhus. Du kan også tage til Løkken Koncert i juli og Løkken Molefestival i september. I starten af december er det et must at tage til det store julemarked på Børglum Kloster. Udforsk alle events i Løkken. 

Spisesteder i Lykken

Løkken lader dig smage lykke, her findes masser af hyggelige restauranter og spisesteder. Et godt tip er at du i Løkken kan du købe friskfanget fisk direkte fra kutterne.

Overnatning

Ønsker du central beliggenhed, så finder du det på Løkken Badehotel, der ligger lige midt i det hele. Du kan også bo i en af Løkkens ældste og velbevarede bygninger hos Hotel Løkken Strand, der er opført i den gamle skolebygning. Ellers er der masser af andre muligheder, blandt andet for at campere.

Oplev #Løkken

Få mere inspiration til ferien i Løkken hos Destination Nordvestkysten.

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Jyllandsgade 15

9480 Løkken

Koordinater

Længdegrad : 9.71248

Breddegrad : 57.368361