VisitNordjylland
Hobro havn

Hobro

Købstaden Hobro for enden af Mariagerfjord er fyldt med kunst i gadebilledet, herlige smagsoplevelser og så siges det at være vikingernes hjemby. Byen byder også på aktive oplevelser i den himmerlandske natur med fjorden som det helt store omdrejningspunkt. 

Hobro er en af Nordjyllands ældste købstader, hvor der summer af liv i gaderne, og hvor kulturoplevelserne ikke er langt fra hinanden. I de spændende gågader er der masser af butikker, og i centrum af byen finder du aktiviteter og arrangementer hele året rundt.

På havnen i Hobro støder du på en sammenfletning af nyt og gammelt. Et industrielt præg blandes med historiske kendetegn og spændende nye tegn på byliv såsom teatre, museer og spændende gallerier.

Spis, oplev og sov i Hobro

Du finder et væld af lækre spisesteder i Hobro, fine caféer og gode restauranter. Det er også muligt at du benytter dig af de hyggelige småsteder, der bl.a. er oplagte til en lækker picnic under solen eller træet. Du finder også et stort udvalg af overnatningsmuligheder samt attraktioner og oplevelser for både familien og vennerne.

Tallerken anretning
Spisesteder i Hobro

Find restauranter og spisesteder i og nær Hobro. Der er mange lækre muligheder for at spise godt i Hobro.

Børn på en campingplads
Sov godt i Hobro

Der er gode muligheder for overnatning i og nær Hobro. Overnat bl.a. på Hotel, vandrerhjem, campingplads eller Bed & Breakfast - du finder alle dine muligheder her.

Pige på badebro
Attraktioner ved Hobro

Der er mange forskellige attraktion og oplevelser i og nær Hobro. Du kan besøge Fyrkat, Værftet, Kunstetagerne, GASmuseet og meget mere.

For mere information om ferie i Hobro besøg Destination Himmerland