Nørkjærs plads Hjørring

Hjørring

Foto: VNJ

Kulturen ligger på spring, klar til at give dig nye oplevelser. Man kan nemlig ikke komme til Hjørring uden at blive ramt af kulturen. Museer, teatre, kunst og skulpturer er synlige i byen, og de er med til at skabe en helt bestemt stemning.

I Hjørring er der altid noget at lave. Du kan nyde en caffe latte i den dejlige gågade med de mange butikker eller besøge Metropol, som er blevet kåret til Danmarks bedste shoppingcenter i 2013.

I byen finder du et væld af spændende museer, smukke kirker og kunsthåndværkere. Af museer kan især nævnes Vendsyssel Historiske Museum, som løbende har særudstillinger og arrangementer vedrørende byens historie. De tre middelalderkirker i Hjørring er også interessante at udforske, og de ligger i gåafstand fra hinanden. I januar 2017 blev blandt andet det nye Vendsyssel Teater indviet i Hjørring midtby. Huset er på 4200 kvm. og rummer bl.a. en teatersal med plads til 250-350 tilskuere, og du finder også en skøjtebane i vintertiden.

Hjørring er et ægte hotspot for hyggelig natur og familietid. Der er masser af smuk natur i Hjørringområdet, som kan opleves fx. på cykel eller mountainbike. Der er hele 40 legepladser i kommunen, et væld af søer samt fiskemuligheder og gang i en masse projekter for at fremme naturoplevelserne i området, så som Thirup Park - et nyt oplevelsesområde.

Se alle aktiviteter og attraktioner nær Hjørring og finde listen over begivenheder nær Hjørring her.

Attraktioner for unge og ældre

En lille bus- eller togtur fra Hjørring by, og du har to af de største attraktioner i hele Nordjylland. Mon du skal opleve begge?

Læs mere

Overnatning

I Hjørring og området omkring, er der rige muligheder for at overnatte, hvad enten det skal være camping, hotel, feriecenter eller feriehus. Som sagt er Skallerup Seaside Resort især ideelt, hvis børnene er med.

Se alle overnatningsmuligheder nær Hjørring her

Spisesteder

Hjørring bugner af dejlige spisesteder, hvor du kan nyde en lækker frokost. Se alle spisesteder nær Hjørring her.

Læs mere

Kontakt det lokale turistbureau

Du kan finde foldere og brochurer på Hjørring Bibliotek. I Metropol Shoppingcenter findes der desuden en touchskærm, hvor du kan søge information om Hjørring samt hele Toppen af Danmark.

Ved yderligere spørgsmål kan du henvende dig på turistbureau@visithjoerring.dk eller på tlf. 41 93 71 81.