VisitNordjylland
Nørkjærs plads i Hjørring
Hjørring

Hjørring

Kulturen ligger på spring, klar til at give dig nye oplevelser. Man kan nemlig ikke komme til Hjørring uden at blive ramt af kulturen. Museer, teatre, kunst og skulpturer er synlige i byen, og de er med til at skabe en helt bestemt stemning.

I Hjørring er der altid noget at lave. Du kan nyde en caffe latte i den dejlige gågade med de mange butikker eller besøge Metropol, som er blevet kåret til Danmarks bedste shoppingcenter i 2013.

I byen finder du et væld af spændende museer, smukke kirker og kunsthåndværkere. Af museer kan især nævnes Vendsyssel Historiske Museum, som løbende har særudstillinger og arrangementer vedrørende byens historie. De tre middelalderkirker i Hjørring er også interessante at udforske, og de ligger i gåafstand fra hinanden. I januar 2017 blev blandt andet det nye Vendsyssel Teater indviet i Hjørring midtby. Huset er på 4200 kvm. og rummer bl.a. en teatersal med plads til 250-350 tilskuere, og du finder også en skøjtebane i vintertiden.

Hjørring er et ægte hotspot for hyggelig natur og familietid. Der er masser af smuk natur i Hjørringområdet, som kan opleves fx. på cykel eller mountainbike. Der er hele 40 legepladser i kommunen, et væld af søer samt fiskemuligheder og gang i en masse projekter for at fremme naturoplevelserne i området, så som Thirup Park - et nyt oplevelsesområde.

Se alle aktiviteter og attraktioner nær Hjørring og finde listen over begivenheder nær Hjørring her.

Overnatning

I Hjørring og området omkring, er der rige muligheder for at overnatte, hvad enten det skal være camping, hotel, feriecenter eller feriehus. Som sagt er Skallerup Seaside Resort især ideelt, hvis børnene er med.

Se alle overnatningsmuligheder nær Hjørring her

Spisesteder

Hjørring bugner af dejlige spisesteder, hvor du kan nyde en lækker frokost. Se alle spisesteder nær Hjørring her.

En hyggelig bistro indrettet i en afslappet og rå stil, hvor kvalitet er i fokus - også når det gælder drinks.

Det anmelderroste bryghus byder på gode smagsoplevelser lige fra Humle til Gourmet.

Naboen til Vennebjerg Mølle er en hyggelig café ned hjemmebag og økologi er i fokus.

Kontakt det lokale turistbureau

Du kan finde foldere og brochurer på Hjørring Bibliotek. I Metropol Shoppingcenter findes der desuden en touchskærm, hvor du kan søge information om Hjørring samt hele Toppen af Danmark.

Ved yderligere spørgsmål kan du henvende dig på turistbureau@visithjoerring.dk eller på tlf. 41 93 71 81.

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Østergade 30

9800 Hjørring

Koordinater

Længdegrad : 9.9906166

Breddegrad : 57.4575282