Hirtshals havneprominade hjørring

Hirtshals

Foto: Visitnordjylland

Befinder du dig i Vendsyssel er den aktive fiskerby, Hirtshals, bestemt et besøg værd. Her er der masser af liv og muligheder.

Den hyggelige by Hirtshals er kendt for sine to havne Erhvervshavnen og Færgehavnen, hvor der findes masser af liv. Med færgerne er der forbindelse til både Norge og Færøerne, og bevæger man sig op af ”Trappen” - som forbinder livet på havnen med shopping, café- og bymiljø - er der en skøn udsigt over havet.

Aktiviteter og oplevelser

I Hirtshals kan man nyde den imponerende havn, hvor man har mulighed for at købe friskfanget fisk til aftensmaden og eventuelt tage en tur på havnerundfart. Ellers er der rige muligheder for at nyde bylivet, shoppe i Hirtshals' gågade og besøge de mange lækre spisesteder. Er du mere til oplevelser udenfor byskiltet, er der rig mulighed for at tage ud og udforske naturområderne ved Hirtshals på egen hånd - og de er bestemt et besøg værd! Her finder du et væld af vandre- og cykelruter, og for de mere modige, kan man komme på ride- eller fisketur.

Lyst til oplevelser?

Bliv inspireret af udvalget nedenfor, eller se alle aktiviteter i Hirtshals her

Læs mere

Det sker i Hirtshals

Inspiration til ferie i Hirtshals kan findes på  www.visithirtshals.dk  eller VisitHirtshals Facebook-side. Eller besøg Hirtshals Turistbureau.