HIrtshals Fyr

Hirtshals

Foto: Daniel Brandt Andersen

Befinder du dig i Vendsyssel er den aktive fiskerby, Hirtshals, bestemt et besøg værd. Her er der masser af liv og muligheder.

Den hyggelige by Hirtshals er kendt for sine to havne Erhvervshavnen og Færgehavnen, hvor der findes masser af liv. Med færgerne er der forbindelse til både Norge og Færøerne, og bevæger man sig op af ”Trappen” - som forbinder livet på havnen med shopping, café- og bymiljø - er der en skøn udsigt over havet.

Aktiviteter og oplevelser

I Hirtshals kan man nyde den imponerende havn, hvor man har mulighed for at købe friskfanget fisk til aftensmaden og eventuelt tage en tur på havnerundfart. Ellers er der rige muligheder for at nyde bylivet, shoppe i Hirtshals' gågade og besøge de mange lækre spisesteder. Er du mere til oplevelser udenfor byskiltet, er der rig mulighed for at tage ud og udforske naturområderne ved Hirtshals på egen hånd - og de er bestemt et besøg værd! Her finder du et væld af vandre- og cykelruter, og for de mere modige, kan man komme på ride- eller fisketur.

Lyst til oplevelser?

Bliv inspireret af udvalget nedenfor, eller se alle aktiviteter i Hirtshals her

Nordsøen Oceanarium

Gå på opdagelse mellem de mange lærerige oplevelser i en af Nordjyllands største attraktioner, Nordsøen Oceanarium i Hirtshals. Mød klumpfisken i Nord...

Hirtshals Museum

Museet er indrettet i et gammelt fiskerhjem og viser byens historie. Lær mere om Vendelboernes bjesk og om bjeskdronningen Signe Hansen. Om sommeren v...

Hirtshals Fyr

Oplev byens smukke vartegn, som med sine 35 meter stolt lyser over byen. Fra fyrets top er der en skøn udsigt over vestkysten, havet og Hirtshals by. ...

Ørnereservatet - Eagle World

Kom helt tæt på himlens konger – ørnene, når de udfolder sig lige over hovedet på publikum og se hvordan falkonererne træner rovfuglene.

Besøg Tversted
Hyggelig landsby med gode badestrande

Foto: VisitNordjylland

Det sker i Hirtshals

Hirtshals Fiskefestival

Foto: VisitNordjylland

Se alle events her

Foto: Visitnordjylland

Spisesteder

Skulle du blive sulten, kan du holde pause ved en af Hirtshals hyggelige spisesteder, hvor frisk fisk direkte fra havnen er at finde på hvert menukort. Sulten? Du kan læse mere om Hirtshals spisesteder her.

Overnatning

Hirtshals er en by, man har lyst til at blive længere i. Hirtshals har masser af forskellige overnattelsesmuligheder, og der er noget for enhver smag. Du kan læse mere om de forskellige overnatningsmuligheder her.

Inspiration til ferie i Hirtshals kan findes på www.visitnordvestkysten.dkVisitHirtshals Facebook-side eller hos Hirtshals Turistbureau.