Palmestranden Frederikshavn Turisthus Nord

Frederikshavn

Foto: VisitNordjylland

Frederikshavn er en handelsby med sjæl, der årligt besøges af ca. fem millioner mennesker. Byens lys stråler dig i møde, når du ankommer med færge eller ad motorvejen ind til Frederikshavn, og der er altid masser at opleve.

Aktiviteter og oplevelser

I Frederikshavn findes et væld af aktiviteter og ting, man må opleve. Tag på opdagelse i hyggelig butikker eller udforsk naturområder, som tager pusten fra dig. Du kan også tage en runde i havneområdet, hvor det store 173 hektar område huser 80 virksomheder med i alt 1800 arbejdspladser inden for rederier, værfter, maritim service og udvikling, spedition, fiskeeksport m.m.

Læs mere
Se alt
Et by med et hav af muligheder

Begivenheder i Frederikshavn

De årligt tilbagevendende Tordenskioldsdage den sidste weekend i juni, hvor ca. 1000 statister hjælper med at levendegøre Tordenskiold og Frederikshavn, som de så ud i år 1717, er blandt turisternes favoritter. Ellers er der mange koncerter og sportsbegivenheder, du kan opleve i årets løb i Frederikshavn. Oftest er der koncerter m.m. i Arena Nord eller Det Musiske Hus i Frederikshavn.

Se alle begivenheder nær Frederikshavn her

Restauranter og spisesteder

Frederikshavn har mange små, hyggelige cafeer og restauranter, hvor du nyde en lækker frokost eller middag. Find nogle af Frederikshavns restauranter og caféer her, eller besøg en af de fire forslag nedenfor.

Læs mere

Overnatning

I Frederikshavn er der mange overnatningsmuligheder, som oftest er hoteller og bed & breakfasts inde i midtbyen. I området omkring Frederikshavn er der også mulighed for at overnatte i det fri i shelters.

Se alle overnatningsmuligheder nær Frederikshavn her

Få mere inspiration til ferien i Frederikshavn på www.visitfrederikshavn.dk eller VisitFrederikshavns Facebook-side. Du kan også kontakte turistkontoret pr telefon på +45 98 42 32 66 eller pr e-mail frederikshavn@turisthusnord.dk