Gå til indhold
Badende hund på stranden

Ferie med hund

Foto: Mette Johnsen

At leje et sommer- eller feriehus er nok noget af det tætteste, du kan komme på at "bo" i Nordjylland. Du har et helt hus til din rådighed, køber ind lokalt, stopper måske op ved bondegården og køber frisk grønt, henter en nyfanget fisk på havnen, er sammen med dine nærmeste og småsnakker.

Tag din hund med på ferie

Og så er et sommerhus er også det mest oplagte sted at holde ferie, når du har hunden med. Her er bedre plads, måske en indhegnet have eller løbegård, og du generer ikke andre, som ikke elsker hunde lige så højt som dig. Tag hundens egen kurv og tæppe med, og husk også mad, skåle og eventuelle legeting. På den måde føler hunden sig mere hjemme.

Der findes et hav af feriehusudlejere i Nordjylland, og på de fleste hjemmesider er det muligt at søge på huse, hvor det er tilladt at have hund med. Priserne varierer fra det helt billige til det ekstravagante, så der er noget for enhver smag. Det koster som regel lidt ekstra at medbringe sin hund, fordi der skal gøres mere rent.

Foto:Robin Skjoldborg

Hunde på stranden

I Nordjylland kan du medbringe din bedste ven på stranden, men fra april til september skal din hund være i snor. Dog kan du undlade dette i vintermånederne, vær dog altid opmærksom på skiltningen det pågældende sted. Du kan læse mere om reglerne for din firbenede ven i naturen på Naturstyrelsens hjemmeside

Liste
Kort
Skallerup Seaside Resort familie bowling
Foto: Skallerup Seaside Resort

Feriecentrene i Nordjylland

Vil du bruge din ferie i et feriecenter? Så er du sikker på ikke at komme til at kede dig. Her er oplevelser og aktiviteter for hele familien. Fælles for Nordjyllands feriecentre er, at du er sikker på oplevelser i høj kvalitet med masser af muligheder for at være tæt på naturen. 

Sommerhus ved vestkysten
Foto: Daniel B. Andersen

Sommerhuse i Nordjylland

Find det rigtige sommerhus til din ferie i Nordjylland, hvor du har mulighed for netop den ferie, som du drømmer om. Vi har mange skønne sommerhusområder i naturen og tæt på de mange berømte badebyer. 

Pige i en seng
Foto: Mette Johnsen

Hytter

Hvis du overvejer at overnatte i en hyggelig hytte under ferien, er der masser af muligheder for dette i Nordjylland, både på campingpladser og ved naturcentre.

Del dine øjeblikke:

VisitNordjylland © 2022
Danish